Szülők/diákok! Örülnétek neki, ha kinyitnának az óvodák/iskolák még június 15 előtt?
Pl május 18.-ai kezdéshez mit szólnátok? (asszem az hétfő)
Szülőknek mennyire megterhelő ez az új rendszer?
Szimplán csak kíváncsi vagyok a többség véleményére azért kérdezem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ment mindenkinek a zöld :)
Kis és nagycsoportosom van, csak ballagásig jártak volna, de mivel komoly gondok vannak az óvónővel így örülnék, ha soha többé nem találkoznának!
Munkanélküli vagyok, így számomra semmi nem változott
Mostmár így, hogy belerázódtunk az itthoni tanulásba, nem kéne 1-2 hét miatt ezt borítani.
4.osztályos a lányom, nincs élő oktatás, elküldik a tanárok messengeren az anyagot, megcsinálta, fotózzuk, visszaküldjük. Ha kész van, kint vagyunk az udvaron, vagy tableten játszik, mihez van kedve. Én főzök meg a szokásos dolgok.
Mivel szerintem táborok nem fognak indulni, szeptemberig maradok itthon, nem tudom kire hagyni, párom munkája jobb, mintha én dolgoznék. (anyagilag)
Szóval én nem szeretném ha ezt már borítanák.
Aki örülne, attól megkérdezném, mi a jobb, itthon szenvedve tanulni 2-3 gyerekkel vagy meghalni?
Nálunk minden nap hiszti megy a tanulás miatt, én mégsem szeretném, ha szeptembernél előbb közösségbe menne a gyerek.
Mi nem szenvedünk, szeret a 4.-es lányom tanulni, de mondom, a tanítónők/tanárok nincsenek jelen.
És nem, marhára nem szeretném, hogy pár hétre berángassák a gyereket.
Jobb itthon. Megszoktuk.
Félni nem félünk ettől, mert 1 hónapja voltunk olyan betegek, hogy azt se tudom mi bajunk volt.
Másrészt fiatal, egészséges szervezet megbirkózik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!