Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők/diákok! Örülnétek...

Szülők/diákok! Örülnétek neki, ha kinyitnának az óvodák/iskolák még június 15 előtt?

Figyelt kérdés

Pl május 18.-ai kezdéshez mit szólnátok? (asszem az hétfő)

Szülőknek mennyire megterhelő ez az új rendszer?

Szimplán csak kíváncsi vagyok a többség véleményére azért kérdezem.

2020. ápr. 26. 16:22
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
85%
Elég nehéz itthon egyedülállóként egy alsóssal és egy ovissal és nagyon sok homeoffice melóval egy belvárosi kislakásba zárva, de hülyeség lenne a vírus miatt is, meg azért is, mert nemsokára vége a tanévnek és több lenne az újraszervezés, visszaszokás, mint a haszna. Úgyhogy inkább nem örülnék, ezt már bírjuk ki.
2020. ápr. 26. 18:26
 12/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Ment mindenkinek a zöld :)

2020. ápr. 26. 18:43
 13/49 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén, nem örülnék. Gyeden vagyok a kisebbel, a nagynak ez lett volna az utolsó éve oviban, a ballagást szerintem majd bepótoljuk. Nyáron amugy sem ment volna, arra a pár hétre meg felesleges kinyitni.
2020. ápr. 26. 18:51
 14/49 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem egyértelmű, aki nem dolgozik, vagy úgy van Egy gyerekkel home office-ban hogy kevés és rugalmas munkája van, annak ez a helyzet jó. Aki megszakad mert a munka nem várhat, a pici bölcsis gyerek sír a háttérben, az ovis nem bír már mit kezdeni magával, az iskolással meg tanulni kéne, az csoda hogy nem került még diliházba. Nincs sok értelme a kérdésnek, nagyon más élethelyzetben vagyunk.
2020. ápr. 26. 20:02
 15/49 anonim ***** válasza:
90%
Én egy 16 hónapossal és egy majdnem 5 évessel vagyok itthon, home office melóval, de nekem ez eddig is így volt, vállalkozóként magamnak dolgozom. Őszintén, nekem mindegy. Amúgy is a kicsi mellett kell megoldanom a mindennapokban a házimunkát, plusz a melót, a nagyobbik itthonléte nekem ebből a szempontból annyira nem oszt-szoroz. Ő marha jól elvan, nem hiányzik neki az ovi, csak az ovin kívüli találkozás a barátnőim gyerekeivel. Június közepétől amúgy se vinném, azt nem tudom, hogy arra a 3-4 hétre akarnám-e vinni, vagy akkor már egyszerűbb, ha otthon marad, mert mire visszarázódunk, vége is lenne. Azért viszont összeteszem a kezem, hogy sulis gyerekem nincs, az tényleg szívás lehet.
2020. ápr. 26. 20:14
 16/49 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem örülnék.Nem tűnik el a vírus attól,hogy lazítanak.
2020. ápr. 26. 20:25
 17/49 anonim ***** válasza:
83%

Kis és nagycsoportosom van, csak ballagásig jártak volna, de mivel komoly gondok vannak az óvónővel így örülnék, ha soha többé nem találkoznának!

Munkanélküli vagyok, így számomra semmi nem változott

2020. ápr. 26. 21:04
 18/49 anonim ***** válasza:
86%

Mostmár így, hogy belerázódtunk az itthoni tanulásba, nem kéne 1-2 hét miatt ezt borítani.

4.osztályos a lányom, nincs élő oktatás, elküldik a tanárok messengeren az anyagot, megcsinálta, fotózzuk, visszaküldjük. Ha kész van, kint vagyunk az udvaron, vagy tableten játszik, mihez van kedve. Én főzök meg a szokásos dolgok.

Mivel szerintem táborok nem fognak indulni, szeptemberig maradok itthon, nem tudom kire hagyni, párom munkája jobb, mintha én dolgoznék. (anyagilag)

Szóval én nem szeretném ha ezt már borítanák.

2020. ápr. 26. 23:00
 19/49 anonim ***** válasza:
31%

Aki örülne, attól megkérdezném, mi a jobb, itthon szenvedve tanulni 2-3 gyerekkel vagy meghalni?

Nálunk minden nap hiszti megy a tanulás miatt, én mégsem szeretném, ha szeptembernél előbb közösségbe menne a gyerek.

2020. ápr. 26. 23:30
 20/49 anonim ***** válasza:
89%

Mi nem szenvedünk, szeret a 4.-es lányom tanulni, de mondom, a tanítónők/tanárok nincsenek jelen.

És nem, marhára nem szeretném, hogy pár hétre berángassák a gyereket.

Jobb itthon. Megszoktuk.

Félni nem félünk ettől, mert 1 hónapja voltunk olyan betegek, hogy azt se tudom mi bajunk volt.

Másrészt fiatal, egészséges szervezet megbirkózik vele.

2020. ápr. 26. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!