Mikor nyitnak újra az iskolák? Ha már csak szeptemberben, ki felügyel arra a rengeteg gyerekre a 11 hetes nyári szünetben?
Mi a véleményetek?
Annyira bizonytalan a jövő, hogy nekem még tippem sincs.
Vélhetően nyári táborok sem lesznek.
30-as, itt a sulis teljesítmény sokadlagos. Azért elfelejted az otthon egyedül még nem hagyható gyerekek szüleit.
Barátnőmnek 6 éves a kislánya, 5. hete van táppénzen, ő hova rakja?
És a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek? Az enyém 3 hónapja kapta meg az SNI státuszt. Fejlesztések tömkelegére jártunk, minden szünetel. Szerinted mennyire fog lemaradni?
30-as vagyok. 2 sni-s gyerekem van.
És nem igazán érdekel, hogy hányast kapnak év végén. Tanulok velük, ahogy tudunk, aztán kapnak, amit kapnak. Inkább, mint hogy megbetegedjen valaki a családból, és meghaljon.
Amúgy meg van ügyelet minden iskolában/óvodában ha végképp nem tudod hova tenni a gyereket.
Senki nem jókedvéből csinálja, én speciel belehalnék, ha elkapnám, mert olyan alapbetegségem van. Szóval én nem dünnyögök, hogy nincs iskola. Megoldjuk.
Hihetetlen, hogy csak a saját igazad szajkozod, és hirtelen még SNI-sek is lettek a gyerekek, sőt te beteg is vagy.... Ja persze.
Komolyan elképesztő, hogy egy tisztességeset panaszkodni sem lehet, mert azonnal jönnek a szuperanyuk, akik mindent minden helyzetben megoldanak.
Olyan nehéz elhinni, hogy van, akinek a megoldás nehezen megy? És megértés helyett gyorsan írsz egy olyat, amitől még kilátástalanabbul érzem magam.
Köszönöm.
Ja, a mi sulinkban mellesleg csak a "frontvonalban" dolgozók gyerekei mehetnek ügyeletbe.
Mai info hogy májusban már biztos h nem nyitnak ki.
Kérdés mi lesz utána, mert utána már csak két hét van, tehát ha ki is nyitna, szerintem kevesen vinnék be már ennyi időre a gyereket. Max a ballagóknak lenne jó ha el tudnának búcsúzni.
Az oviben meg május 31 a hivatalos nevelési év vége, utána ügyelet még nyilván lesz, de a végzős ovisok nem tudom hogy búcsúznak majd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!