Szülők ti engednétek olyan osztályba a gyereketeket, ahol homoszexuális tanár van?
Nekem is volt meleg tanárom, akiről az 5 éves érettségi találkozón, 2006-ban tudtam meg, hogy meleg (nyilván amikor tanított, akkor is az volt, a beállítódás nem ilyen egycsapásra kialakuló dolog, hogy ma meleg vagyok, tegnap még nem voltam az). Ha az órán nem nyálaskodik, akkor kimondottan zavarna, és magam kérném a megfelelő illetékestől(igazgató, munkaközösség-vezető), hogy ez van, tegyen valamit.(tanárcsere, első körben)
Ha ilyenről nincs szó, ha nincs nyálaskodás, ilyesmi, akkor viszont nem nagyon tudsz mit tenni, mert nem lehet mibe belekötni...
Még nem vagyok szülő, de nem látom okát, hogy miért ne engedhetném olyan osztályba a gyerekemet, ahol homoszexuális tanár van.
De ha már a valláskárosultságod is belekeverted...
Ha 3.-os lesz, s akar lenni elsőáldozó, és az a papunk fog lenni akkor, aki most van, én is fogok menni a felkészítőkre, mert amiket az mond és prédikál egy 3.-osnak felér egy agymosással...
"beszélgettünk a többi szülővel" ja, hogy ez egy zaftos kis pletyka, amit az otthon unatkozó SZMK-vezér anyukák terjesztenek unalmukban.
Gratulálok, kérdező, igazi Keresztény Értékrend, mi lenne velünk enélkül. Ja, tudom már, sokkal nyugodtabban, egymást elfogadva élnénk, idióta pletykák és más életét élő, szenvedő, unatkozó emberek híján.
Még egyszer, ez NEM keresztény értékrend, hanem álszenteskedő pletykaéhes csordaszellem. Szégyelljétek magatokat.
Nekem általános iskolában (elsőtől nyolcadikig) végig egyetlen egy férfi tanárom volt, a zenetanár, aki órán nyíltan itta a különös szagú "hibiszkuszteát" (vörösbor volt), és rendszeresen leordította mindenki fejét, mert egy rakás szerencsétlenség voltunk szerinte.
A homoszexualitással nekem személy szerint semmi gondom nem lenne, ha a munkáját jól ellátja, jó pedagógus, nem olyan, mint az a xardarab zenetanárom (heteró, egyébként, ittasan kikezdett párszor egy-két kislánnyal az iskolában), akkor igazán nem hiszem, hogy negatívan befolyásolná bárkinek is az értékrendjét vagy a világképét. Abban azért remélem megegyezhetünk, hogy a keresztény világképbe az elfogadás, felebarátaink szeretete, tisztelete belefér. Ha erre neveli a gyereket, akkor én örömmel járatnám hozzá. Negatív férfimintát akkor is kaphat, ha heteró tanárai vannak (lásd a saját példám), szerintem ez ettől független.
Illetve gimiben volt nekem egy tanárom, akiről meggyőződésem volt, hogy ő tuti a férfiakat szereti, a gesztikulációja, intonációja, mind nagyon homi volt, hát, mint kiderült, felesége van és gyerekei, szóval ez sem feltétlenül egy megbízható megfigyelés.
Az ikertestvérem meleg, külföldön élnek a párjával, aki ovobacsi! Imádják a gyerekek és a szülők. Látom, hogy bánik az én gyerekeimmel és a környezetében levő gyerekekkel.
Én nem a nemi hovatartozása hanem, a mű kaja alapján ítélném meg és döntenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!