Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők ti engednétek olyan...

Szülők ti engednétek olyan osztályba a gyereketeket, ahol homoszexuális tanár van?

Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 18:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
97%
A homlokára van írva? Akkor nem, mert nyilván idióta is
2020. márc. 13. 08:59
 32/50 anonim ***** válasza:
91%

És ha valaki hetero de mondjuk szereti ha kikötözik, meg elfenekelik ostorral az rendben lenne ugye? Semmi közöd hozzá mit csinál az ágyban a tanár, téged az érdekeljen milyen ember. Menj be, ismerkedj meg vele.

Nem feminin férfi mintát meg láthat otthon a gyerek vagy más férfi tanároktól. Egyébként nekem nem volt egyáltalán férfi tanárom, akkor mi van? Nem láttam semmilyen mintát a suliban.

2020. márc. 13. 09:02
 33/50 anonim ***** válasza:
92%

Drága kérdező, keresztény értékrend nemegyenlő álszenteskedő sápítozás. Szerinted egy homoszexuális tanár összes tanítványa homoszexuális lesz? Fúj, a nagy keresztény értékrendeddel elég undorító gondolataid vannak.

Semmi közöd hozzá, hogy mit csinál az ofő a szabadidejében, és jellemző, hogy ezen akadsz fenn. Gondolkodj el magadon. Ezzel ártasz a fiadnak, nem azzal, ha látja, hogy mindenféle ember van.

2020. márc. 13. 09:29
 34/50 anonim ***** válasza:
84%

" legalább látja, hogy milyen ne legyen."

Óóóó hogyne, mert ez így megy. Ránéz egy melegre, eldönti nem lesz meleg, és nem lesz meleg. Pffff.

Ti magatoktól vagytok ilyen ostobák, vagy valaki súg hozzá.

2020. márc. 13. 09:51
 35/50 anonim ***** válasza:
98%
Nem zavarna. Mondjuk nem is úgy mentem beíratni a gyerkőcöt a suliba, hogy megkérdeztem volna a tanári kar tagjainak nemi irányultságát, vallási és politikai nézeteit. Ezek ugyanis a magánéletükhöz tartoznak.
2020. márc. 13. 12:41
 36/50 anonim ***** válasza:
91%

31. milyen érdekes, engem heteroszexuális tanított, felesége volt, mégis feminim papucs volt...

Melegek között egy domináns férfit "játszó" típusú férfi kétlem hogy olyan lenne amit leírtál...

tehát megint nemsok köze a homisághoz....

2020. márc. 13. 13:14
 37/50 anonim ***** válasza:
93%

amúgy általánosban nekem se volt 1-2nél több férfi tanárom meg kb 15 nő:)

általánosban jellemzően nők tanítanak kb a tesitanáron kívül, de amúgy nekem az is nő volt:) olyan volt mint egy katonatiszt:)

nem is tudom hogy lettem hetero férfi, nem volt nagy erős tanárbácsi példaképem... lehet azért lettem hetero

2020. márc. 13. 13:22
 38/50 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy a szülőkkel szoktunk beszélgetni.
2020. márc. 13. 14:59
 39/50 anonim ***** válasza:
89%

A mi sulinkban volt egy hájas, ronda nő, akinek ez volt a mottója: "Dugsz vagy buksz?", direkt szemétkedett azokkal a srácokkal, akik tetszettek neki. A bukás előtt álló fiúkákat félre hívta, majd aki bele ment a szertárban kapott egx külön órát. Hamar ki lett rakva a suliból, az előző iskolából is emiatt lett kirúgva. 🙄🙄

Szóval hetero nő is meg ronthatja a gyerekedet.

2020. márc. 13. 15:04
 40/50 anonim ***** válasza:
88%

Nálatok szülők közt az a téma hogy melyik tanár kivel dug?

Látom átlátjátok a lényeget a gyereketek taníttatásával, felkészültségével kapcsolatban...

Hogy milyen pedagógus, az gondolom mellékes a kis csevegések során.

Jólvan, okosok vagytok.

2020. márc. 13. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!