Iskolai zaklatás, bántalmazás esetén, miért nem tesz a tanár semmit, főleg, ha az óráján megy, tehát nincs olyan, hogy nem tud róla?
Nincs? Talán nincs neki szája, hogy lecsessze, mit művel órán, mert igazából sz.rik rá...
Vagy el lehet tanácsolni, kirúgni, behívni a szüleit.
Mondanám, hogy vége lett, de még anyámnak a munkahelyén is lejáratott, az egyetemen, az egész városban, pesig elballagtam, és nem is beszélek a lánnyal. Meg évek után is visszahallom, hogy "detoxba került", ja mert bedrogozva, eszméletlenül otthagytak egy nyilvános helyen és órák estek ki.
Nem csak azt a 4 évet, hanem az életedet is tönkretehetik. Pedig leeht akkor a matek tanár, vagy az irodalok tanárnak nem röhögnie kellett volna...
Ebben a témakörben még nem adtad elő a "bedrogoztak, kiröhögtek és emiatt egy kalap sz*r az életem" siránkozásodat. Mesélj még egy kicsit, hadd tudják itt is, mennyire életképtelen vagy!
Lásd még:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
1-es vagyok. Kérdező, miért kell így nekem esni? Igazat írtam. Manapság már se a lecseszés se az intő se semmi nincs hatással az ilyenekre.
De te se vagy 100-as. Menj el pszichiáterhez ha nem tudsz túllépni a gimis éveken.
Nem, nem emiatt sz.r,már ilyenek meg sem kottyannak, jutott ki még belőle jópár... Bár azt, hogy miért, sosem tudom.
Igen, én írtam, 3 éve, már nem is emlékeztem rá. De örülök, hogy fejben tartod. És nem kívábom, hogy veled történjen ilyen, de ezen is csak mocskoskodni tudsz, akkor egy utolsó sz.r ember vagy.
Teljesen kicsinált ezzel a sztorival, most a srácra írt, akivel randizom... Bátneddig elmegy. Pár hóbapja sétálok egy barátnőmnel, és egyszer csak észreveszem, hogy egy egész utcán át követett, hogy halgatózhasson.
Első, amúgy én nem teremtettelek le, de nincs igazad... Arra meg, hogy ilyen módon reagáltál, nem is értem 🤷♀️ Arra tényleg nincs rálátása, hogy szünetben, meg iskola után, de én sem lógok velük.
Arra, hogy órán ne kenjen kaját a hajadba, nagyon is van... De persze akkor 4 alkalommal is tudott azólni, hogy az ebéd pénzt, ne ott számoljam. Mai eszemmel belekentem volna a pofája és felkelek, eljövök.
Egyébként pszichiáterhez sem kell mennem, meg ennek a cikknek alapján jutott eszembe, amit most olvastam:
De ti sem vagytok jobb emberek és amíg csak az ÁLDOZATHIBÁZTATÁS megy, addig tényleg nem lehet semmit sem tenni.
Semmit sem tehet a tanar. Meg a szulok is jot rohognek egy beirason sajnos. Ha leszidja a gyereket, ezert is megbuntethetik mert pl a gyereket megalazza.
Mi ezt vegig jartuk, ahol a szulo is kirohogi a tanart nincs mit tenni
Az van, hogy a tanárok is emberek. Van köztük sok romlott, sajátos erkölcsű, ahogy szülők közt is.
Nálunk is volt hasonló.
Aki kilóg, kicsinálják, de nem csak suliban, munkahelyen is ellehetetlenítik a munkavégzést.
Meg kell tanulnod alkalmazkodni, haverkodni akkor is, ha utálod őket, a csapatmunkára való képesség nélkül alig fogsz munkahelyet találni..
Benned is van hiba, amiért más vagy, bennük is, amiért rosszul állnak hozzád.
Sajnos ők vannak többen, akik nem tudnak a kilógó emberekhez rendesen hozzáállni.
Engem is cikiztek, tök érthető utólag, mindent túlreagáltam, szocfóbiás, zárkózott voltam, csak kívülről úgy látszott, hogy senkihez nem szólok(többnek képzelem magam), ha meg is szólalok kiabálok vagy bőgök.
Egy nagyadag önismerettel és sikerélményekkel a pasiknál sikerült mérhető önbizalmat felszednem, megállom a helyem olyan 25 éves korom óta.
Nagyon tutti volt volt szadista tanárral összefutni és érezni, hogy ők is csak emberek, akik egy tócsában királykodtak, mert máshol nem voltak sikeresek.
Mindenkinek van baja, próbálj változtatni, hogy be tudj olvadni! Megérteni, szeretni nem kell őket, csak magaddal foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!