Nagyon felek a korona virustol. Szeretnem 2-3 hetre kivenni a gyerekeket az iskolabol elsos es negyedikes fiaim vannak. Erre van lehetoseg?
Hülyeség kivenni őket.
Ha arra kerül a sor úgyis bezárják az iskolákat a fertőzésveszély miatt. De az már gondolom a drasztikus megoldások közé tartozik. Én is tartok a vírustól de azértrögtön nem veszem ki a gyereket. Ki tudja, hogy meddig tart és mikor ér el hozzánk vidékre.
2-3 hét múlva sokkal több fertőzött lesz, exponenciálisan fog emelkedni a betegek száma. Mi nem vesszük ki oviból se a gyerkőcöt és a kistesoval is járunk fejlesztésekre ugyanúgy, amíg nem áll le minden. Nem pánikolunk, kezfertotlenites stb betartva.
Annak ellenére, hogy az egyik ovistárs apukája koronavírus gyanús (kamionos).
Ha annyira nagyszámú eset lesz, akkor úgyis be fogják zárni az iskolákat, óvodákat.
Nálunk az önkormányzati fenntartású bölcsiből és oviból ki lehet venni a gyereket. Az önkormányzat a kórház és az intézmények közös megegyezése alapján, orvosi igazolás nélkül.
De iskolába járni kötelező. Nem betegek, nincs zárva a suli, semmi nem indokolja az otthon maradást. Orvos a te pánikodra nem fogja kiírni őket, de pláne téged sem táppénzre velük.
Neked nem idősek a szüleid? Értük kellene aggódnod ennyire, mert ök a legveszélyeztetettebbek. Influenzától, náthától, egyéb baciktól, fertőzésektől nem félsz?
Fogadom a fél boltot is felvasároltad...
Beteges, amit csinálsz. Ennyire nem kell pánikolni. Tanitsd meg őket kezet mosni, vegyel nekik kezfertőtlenítőt, amit magukkal visznek és használnak, és ha mondjuk buszoznak, akkor ne tapogassák az arcukat.
Elmondták több platformon is, hogy ez a virus az idősekre, vagy azokra különösen veszelyes, akiknek van mellé egeszsegügyi problémája. Azt is elmondták, hogy egy egészseges szervezet hosszabb-rövidebb idő alatt legyőzi a virust. Te mit csinalsz? Panikolsz. A lehető legrosszabb példát mutatod a gyerekeidnek.
Nekem is kettő vany az egyikkel itthon vagyok, a másik ovis, de én inkább aposomért aggodom, anyámert, nagyapámert, vagy anyosom élettarsáért, akik nem valoszinuy hogy tulelnek ezt a nyavalyát.
Higgadj le, és hadd járjanak tovább suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!