Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nagyon felek a korona virustol...

Nagyon felek a korona virustol. Szeretnem 2-3 hetre kivenni a gyerekeket az iskolabol elsos es negyedikes fiaim vannak. Erre van lehetoseg?

Figyelt kérdés
Jelenleg mindenuket fertotlenitem naponta. Iskolataskat is valtom naponta mosom nekik. Rettegek mi lesz :(
2020. márc. 10. 09:16
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
93%

És mi lesz 2-3 hét múlva? A vírus hipp-hopp elillan?

Nem a vírusba fogsz belebetegedni, hanem ebben a hisztériába. Nincs ekkora gáz.

2020. márc. 10. 09:18
 2/49 anonim ***** válasza:
83%
🙄
2020. márc. 10. 09:23
 3/49 anonim ***** válasza:
94%

2-3 hét múlva sokkal több fertőzött lesz, ha így folytatódik.

Szerintem semmi értelme nincs a pánik Ak, meg kivenni a gyereket a suliból. Ha gáz lesz, úgyis bezárják a sulikat, lásd Olaszo.

2020. márc. 10. 09:25
 4/49 anonim ***** válasza:
91%
És pont így lesztek kevésbé ellenállók, mert mindent fertőtlenítesz.
2020. márc. 10. 09:35
 5/49 anonim ***** válasza:
89%
Nem veheted ki csak ezért a gyereked ,és miben ha mondjuk tovább tart akkor adig nem engeded a gyereket suliba ?
2020. márc. 10. 09:43
 6/49 anonim ***** válasza:
96%

És mi van két-három hét után? Én sem szeretnék megbetegedni (meg nyilván senki), de élnünk kell az életünket; mi mást lehetne tenni?

Nem zárkózhat be mindenki otthon, dolgozni is kell, vásárolni is, vannak kötelességek... Nálatok is, ha bárki kilép a házból, akkor már semmi értelme, hogy a két gyerek otthon csücsül.

2020. márc. 10. 09:51
 7/49 anonim ***** válasza:
92%

Rossz hatással vagy a gyerekeidre,ha pánikolsz!

Idegesít, aki elbagatellizálja, de te a másik véglet vagy!

Nem teheted meg, és 2-3 héttel úgysem oldasz meg semmit. Ha olyan lesz a helyzet, úgyis benne van a pakliban, hogy az iskolákat esetleg bezárják.

Max. elmehetsz a házi gyerekorvoshoz, és az aggodalmadra való tekintettel megkérném, hogy írja ki a gyerekeket pl. influenzára hivatkozva. De én ezt későbbre tartogatnám.

2020. márc. 10. 09:52
 8/49 anonim ***** válasza:
98%
Nah, és jobb lesz-e bármi így, hogy rettegsz??
2020. márc. 10. 09:56
 9/49 anonim ***** válasza:
83%

Csak a gyereknek ártasz vele. Lemarad, kimarad, és ha 2-3-5 hét múlva esetleg előfordul, hogy a terjedés miatt bezárják a sulit (nem valószínű), akkor újra hetekig otthon lesznek?

Ha indokolatlanul tartod otthon és mondjuk még jön hozzá később egy betegség vagy baleset, a hiányzás miatt évismétlés is befigyelhet. Ezt szeretnéd?

Mindenüket fertőtleníted, a táskájukat is. Beteges. Arra úgysem vagy hatással, hogy napközben mivel találkoznak, mit fognak meg... vagy pl te sem jársz már boltba, hanem élsz a felhalmozott készletekből?

És meg tudod tenni, hogy otthon legyél velük hetekig? (irigy vagyok érte)

2020. márc. 10. 10:05
 10/49 anonim ***** válasza:
88%

Azt a leborult szivarvégit!🤦‍♀️

Te nem vagy normális. 🤦‍♀️

Észt neked se sokat osztottak. Lefogadom, hogy hipochonder vagy..

Ez beteges. A túlzott fertőtlenítés árt. A burokban nevelés még jobban.

2 kisgyerekem van. Eszembe nem jut ilyen butaság. Pedig képzeld szinte az egész februárban betegek voltunk.

2020. márc. 10. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!