10 éves gyerekeket kint futtatnak tesiórán 3 fokban, miért van erre szükség?
Oroszországban -15 fokban még rövidnadrág-ujjatlan trikóban futnak és senki nem fázik meg, csak edzettebbek. (Saját tapasztalat)
A tesitanár persze, hogy fel van öltözve, mert ö ÁLL, a gyerekek meg FUTNAK!
Nem fáznak meg. Szibériai óvódások:
1es ne hasonlitgassuk már őket velünk... sőt senkit! Ez annyira értelmetlen.
Amugy en mindig lebetegedtem egy -egy ilyen tesióra után..
21. században könyörgöm legyen már az embereknek annyi esze végre, fogják fel hogy a hidegtől NEM lehet megfázni baktériumtól és vírustól lehet!! Semmi bajuk nem lesz, mert futnak és mozognak. Sportolókról nem hallottál?
A tesitanár meg nem mozog… Ennyi ész ...
Utolsó fogd már fel, hogy igen is fel lehet fázni, az izom meg tud fázni!
Más a náthás, lázas vírusos/baktériumos megbetegedés, amit max. elősegít a nyálkás idő, és más, ha megfázik/átfázik maga a test, ami nem tesz jót az ízületnek, izomnak, rosszul bemelegített vagy rosszul végzett gyakorlatok során a vérkeringésnek és a bőrnek.
Ha nem tudna átfázni az ember, akkor nem lehetne megfagyni, vagy nem pl. a volt páromnak nem tudott volna csak a sima hideg menetszéltől lebénulni a fél arca (tudom, ez a másik oldal, de ilyen is van).
Én atlétikáztam és mindig hosszú melegítőben mentünk ki. Nem voltunk túlöltözve alatta persze, így az elején fáztunk, de kellett a test felületére egy réteg védelem.
Fú, van itt értelmiség... :D
Igen, azt én is tudom, hogy magától a hidegtől nem fázunk meg, de amikor a forró tüdőre jéghideg levegőt szívunk, igenis lehet tüdőgyulladás a végeredmény, tapasztaltam már sajnos. Ennyire sík hülyének nem kell nézni, meg lenézni sem kell mert felmerek tenni egy kérdést egy kérdés feltevős oldalon.
Egyszerűen csak elgondolkodtatott a dolog mert nem értem mi értelme, erre nem válaszolt egyik okos sem.
Amúgy köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak.
Ha ennyire okos vagy, akkor áruld már el, miért nem lesz több millió emebrnek baja attól, hogy hideg levegöt lélegik be?!?!?!?
NEKED kellene felfogni, hogy egész más fütött helyen a hideg huzat meg egész más kinn lenni és kinn mozogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!