Az iskola tornaöltözőkben mi haszna a zuhanyzóknak?
Figyelt kérdés
Mármint van egy zuhanyzó, minimum 15-20 gyerek és 10 perc szünet, ami alatt fel is kell öltözni és odaérni a következő órára. Tusol egyáltalán valaki?2020. márc. 7. 23:52
11/15 anonim válasza:
Szerintem előírás, hogy legyen. Használni meg nyilván nem fogják, mert nincs idő rá. A legtöbb helyen amúgy is elég igénytelenül néz ki, nekem se lenne kedvem használni.
12/15 anonim válasza:
Gimiben nálunk sokan használták akik rendesen tesiztek és megizzadtak (mi rendszerint csak lébecoltunk). Volt vagy 8-10 zuhanyzó, szóval nem kellett sokat várni de még ígyis 15 perceket késtek órákról, de nálunk elnézték az ilyet (sport osztályban).
13/15 anonim válasza:
Nálunk egy öltözőbe 2 zuhanyzó jut, de rohadtul igénytelenek és a tesi órákból sincsen semmi. Ott csak az izzad meg aki meg akar. Nagyon sokszor van, hogy tesi cuccot se viszek. Nem jár érte semmi.
Gimnáziumról van szó.
14/15 anonim válasza:
Nálunk is kb. 25 emberre volt két fülke. De senki sem használta, tele is volt lommal. Öltözni alig volt idő, nem hogy zuhanyozgatni. A fiúk szopták be a legjobban, nekik nulladik óra volt a tesi, utána az első óra előtt 5 perc szünet van csak. Nem is értem ki találta ki az órarendet, a fiúk eleve izzadósabbak, büdösebbek és berakták őket a nap legelejére, úgy, hogy tuti ne legyen idejük tisztálkodni.
15/15 anonim válasza:
Mi órán vagyunk kb 25 fiú. De két öltözőben öltözünk és mind a 2 öltözőhöz tartozik 5 zuhanykabin.
Minket elengednek 5 perccel hamarabb és 15 perces a szünet. Szvl nalunk a többség szokott zuhanyozni. Van meleg víz, viszonylag tiszta és törölköző az van nálunk a szekrényben.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!