Attól függ mi van a leggings fölött. Tunikával, kisruhával még felnőttként is lehet kényelmes, jó viselet.
2020. febr. 23. 17:44
2/12 anonim válasza:
Pólóval ciki már oviban is. De egy hosszabb felsővel vagy ruhával tökéletes.
2020. febr. 23. 18:02
3/12 anonim válasza:
Az év nagy részében nem lesz elég, mert nem öltöznek át, amikor kimennek.
2020. febr. 23. 19:07
4/12 anonim válasza:
Farmer, hosszú ujjú póló, kardigàn az általános viselete. Ha hideg, hó van, akkor erre egy bélelt vízhatlan nadrág, ha csak hideg, akkor bélelt nadrág vagy kord. Leggings csak tunikával és csak tavasszal-ősszel amíg jó idő van.
2020. febr. 23. 20:01
5/12 anonim válasza:
Farmerben jar, telen belelt farmerben. Nincs ido oltozni 5 perces szuneteik vannak. Leggingsben fazni fog.
2020. febr. 23. 20:42
6/12 anonim válasza:
Akinek bélelt farmerban jár a gyereke az nem sül meg a fűtött tanteremben? Nálunk bent 25 fok van.
2020. febr. 24. 13:17
7/12 anonim válasza:
Re6. Nincs 25 fok, egyébként meg egy fázós lány, sokszor a kardigánját sem veszi le napközben. Április végétől viszont dög meleg lesz a teremben, megy a klíma majdnem egész nap. Akkor nehezebb öltöztetni mint télen. A bélés egyébként egy flanel réteg, nem polár.
2020. febr. 24. 14:11
8/12 anonim válasza:
Köszi!
Én télen vagyok bajban. Nagyon meleg van a teremben, kint meg hideg. Az én lányom már 10 éves, sínadrágot nem nagyon lehet ráhúzni, öltözködni meg nincs se idő, swe hely. Mondjuk a tavasz se sokkal egyszerűbb.
2020. febr. 24. 15:03
9/12 anonim válasza:
Főleg farmerben, ha meleg van (kb. amikor már nappal több van, mint 20 fok), akkor térdnadrágban vagy rövidnadrágban.
Most, hogy ilyen 15 fok körül van napközben, farmerkabát, ilyen nadrággal:
Leggingsben, télen a vastagabb, melegebb fajtában. Csak amikor mínusz 8 fok volt, akkor adtam rá erre egy sínadrágot. 10 perc távolság a suli, ki se mennek már órákra, ben meg a teremben bőven elég.
Nem ciki - Bp. a lányok vagy leggingsben vagy farmerban vannak..sok fiún látok melegítőnadrágot, kényelmes legyen. A mindennapos tesióra, úszás miatt könnyen és gyorsan kell tudni öltözni is.
Pólóval se gáz a leggings - legalábbis erre felén azzal hordják, elvétve tunikával. Az enyém nem is szereti, mert nehezebb le és felvenni, ha öltözni kell. Szóval kb mint az oviban, a kinti játszós ruha kivételével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!