Alsós gyermekek szülei: honnan szereztek tudomást milyen
jegyet kapott a gyerek?
Figyelt kérdés
Elsősorban a krétából tájékozódtok a jegyekről vagy a gyerek elmondja (elmondják neki a tanítók)?
Lányom pl. sokszor nem tudja/nem emlékszik, a krétába utólag írják be.
Eddig nem kapott rossz jegyet, csak azért jó lenne ha nem két hét múlva tudnám meg ha mégis valami lemaradása van. Plusz utólag már nem tudjuk mire is kaphatta.
Ellenőrző volt,a krétába meg alsoba még aznap beirta a tanár.felsőben már nincs mindig azonnal beírva.
2020. jan. 11. 14:17
2/11 anonim válasza:
nem emlékszik? az se normális. megbeszélitek iskola nap végén, hogy mi történt, vagy napok múltán?
amúgy meg írja be a tantárgyhoz tartozó füzetbe, hogy mit kapott.
2020. jan. 11. 14:19
3/11 anonim válasza:
Nálunk beírják a krétába, viszont ugyanúgy az ellenőrzőbe is. Szóval én az ellenőrzőből tudom meg, hogy milyen jegyet kapott, de ő is elmondja, ha megkérdezem, vagy magától elmondja.
2020. jan. 11. 14:42
4/11 anonim válasza:
Az ellenorzobe amikor jegyet kapna be is irjak a szazalekka egyutt. Most harmadikos a fiam.
A kretaban 2-3 hetente irjak be ai nagyon bosszanto.
2020. jan. 11. 16:42
5/11 anonim válasza:
Nálunk nincs ellenőrző. Általában megmondja a gyerek, van hogy hamarabb megtudom a krétából ha egyből beirják,de van hogy csak több nap múlva.
2020. jan. 11. 20:27
6/11 anonim válasza:
Gyerek is el mondja nekem ,meg krétával is be van írva .
2020. jan. 11. 20:35
7/11 anonim válasza:
4-es válaszoló, miért bosszantó, hogy késve írják be a Krétába?
2020. jan. 11. 20:35
8/11 anonim válasza:
Leginkább a Krétából, a gyerekeim nem mindig tudják, milyen jegyet kaptak, vagy elfelejtik megmondani. Van, hogy rögtön beírják, van, hogy napokkal később. A tankönyvekben, füzetekben meg szoktam nézni, hogy dolgoznak, néha ott is látok beírva jegyeket órai munkára, házi feladatra. A tanároktól is néha érdeklődöm, ha találkozok valamelyikkel suli után, van-e valami gond a gyerekekkel. Szerencsére jó tanulók, többnyire csak dicsérik őket.
2020. jan. 12. 08:04
9/11 A kérdező kommentje:
Van, hogy tudja, van, hogy nem. Pl. az elmúlt héten kb 3 jegyet mondott el, ahhoz képest a krétába pénteken bekerült vagy 8. Köztük sok ilyen címmel, hogy órai munka, gyakorolás. Gondoltam ezeket nem jegyzi meg, mert nem olyan hangsúlyosan kikérdezés vagy dolgozat.
Nálunk nincs ellenőrző.
2020. jan. 12. 08:32
10/11 anonim válasza:
Lehet az órai munkára kapott jegyet csak a tanár beirja a krétába,és a gyereknek nem is mondja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!