Aki volt hasonlo helyzetben, hogy oldotattok ezt meg?
Fiam hatodikos, csendes nyugodt gyerek. Soha semmi gond nem volt vele, de matek oran par gyerek miatt kollektiven minden fiut buntet a tanarno. 8 darab egyes van idaig, ugy hogy "orai munka" mikor a dolgozatai jok 4-5. Meg harmasa sincs. Tobbszor kerdeztem, o nem csinal semmit, par masik gyerek is igy van. Erre a mai napon a nagy feleves temazarot is elvette minden fiutol igy rogton dupla egyes lett.
Nem is ertem, hogy teheti ezt meg. Bementem beszelni vele a gyerekkel egyutt, erre elkuldott minket, hogy ez az egesz osztaly problemaja oldjuk meg.
A gyerekem.gyomorideggel megy iskolaba, ma hanyt este. Nem engedem el holnap. Az igazgato tud tenni valamit ez ugyben? Nem akarok hisztis okoskodo anyuka lenni, de a gyerekem tanul, megis ot buntetik.
Szerintem is csoportosan kellene mennetek az igazgatóhoz (bár tudom, nem könnyű összeszervezni).
Persze lehet, hogy az lesz a válasza, mint a gyerekem régi sulijában, miszerint nem is érti, mi a probléma a kollektív büntetéssel és a nyilvános megalázással, ezek évtizedek óta jól működő módszerek az iskolában. :)
Ez a kollektív büntetés! Nálunk is ez van. Van 3 retardált hülyegyerek, azok állandóan csinálják a balhét. miattuk elmaradt a farsang, amire készültek, miattuk nem lesz karácsonyi osztály ünnepség. És én ezt nem értem. Miért nem csak nekik tiltják. Ezzel ők a markukba röhögnek. Most legutoljára kiment miattuk a tanár, majd másnap abból írtak dogát, amit akkor kellett volna leadnia. Érthetetlen.
Mi összehivattunk rendkívüli szülőit, ígérgettek, de smemi sem történt. Mi elmegyünk szeptembertől ebből a suliból. Bár pár ilyen ziccer, akkor hamarabb
9 fiu van az osztalyban es 13 lany. Ebbol 4 fiu az aki musorozik az orakon, nem tudnak mit kezdeni veluk. Ez a kollektiv buntetes semmit sem er mert a lanyok menonek talaljak, ma ok is belekezdtek ebbe a viselkedesbe. Az lett a vege, hogy a fiuk ujabb egyes mindenkinek, lanyoknak meg csak kis egyes amit kijavithatnak. Nincs osztalykozosseg, a szulok nagy resze be sem jar, ha jon is letudja annyival az osztalypenzt befizeti es ennyi.
Hetfon megyunk ket masik anyukaval be az igazgatohoz, nem tudom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!