Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szólnátok a matektanárnak, ha...

Szólnátok a matektanárnak, ha áthúzná a jó megoldást gyermeketek dolgozatán és emiatt egy jeggyel rosszabb lett?

Figyelt kérdés
Magyon rossz híre van ennek a tanárnak, és igen nagy az egója, ezért vacillálok hogy szóljak-e, megéri-e.. Gondolom egy tanárnak nagyon ciki ha kérdőre vonják mert nem jól számolt. Nem túl nehéz számolásról van szó, nem is értem hogy jött ki neki más. Félek hogy a lányomon "állna bosszút" valamilyen formában, pl megutáltatná vele az egészet, vagy lerontaná a jegyeit valamilyen módon..
2019. okt. 17. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Én is kérném a példát, ha lehet. Matek tanár vagyok.

Egyébként hozzám nyugodtan jöhetnél reklamálni. Csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik. Viszont az előttem szólókkal nem nagyon értek egyet. Nincs szükség kerülő utakra, jópofizásra. Mondd, hogy szeretnéd megkérdezni, miért nem jó az adott eredmény. Mondd, hogy átszámoltátok és szerintetek jó. Esetleg azt, hogy jó lenne tudni, mit rontottatok el, ha ti hibáztatok. Ennyi.

2019. okt. 17. 23:55
 12/12 anonim ***** válasza:
70%
Előtte fénymásold le a dolgozatát! Jó, ha nektek is megvan...
2019. okt. 18. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!