Milyen sűrün beszéltek a tanító nénivel?
Az évi 2 fogadóórán. A napközissel nagy néha elbeszélgetek, de az inkább csak olyan általános csevej, a gyerekről sok újat nem mond.
A nagyobbik gyerek 3-os, már nagyon szeretnék beszélni a tanítőnőjével, mert nála lenne miről, de megvárom a fogadóórát.
Extra cuki kommunikatív tanító nenijeink vannak.
Fel otig ha odaerek, mindig kapok 3 mondatot. Ha boltban találkozunk szintén. Ha nem találkozunk, akkor irnak messengeren-keres nelkul-2 mondatot. 7-6ig hívni is lehet oket. Szóval extra aranyosak, azt mondták szerintük ez első másodikban alapnak kellene, hogy legyen.
De a sulin belül sincs meg egy ilyen szuper páros.
Nem értem, ezeknek az extra cuki kommunikatív tanító néniknek nincs magánéletük? Férj, gyerek, kutya, macska, bármi? Nálunk a tanítónők este a saját ovis kisgyerekeikkel foglalkoznak, nem azzal, hogy 20 szülővel csevegjenek a Messengeren.
Soha nem zaklatnám őket a szabadidejükben, hacsak nem életbevágó.
"Nem értem, ezeknek az extra cuki kommunikatív tanító néniknek nincs magánéletük? Férj, gyerek, kutya, macska, bármi? Nálunk a tanítónők este a saját ovis kisgyerekeikkel foglalkoznak, nem azzal, hogy 20 szülővel csevegjenek a Messengeren.
Soha nem zaklatnám őket a szabadidejükben, hacsak nem életbevágó."
De, van magánéletük. Miért ne lenne? Van akinek bölcsis, ovis gyereke van, van, akinek egyetemista. Van, aki nem elérhető 4 után hétköznap sem, de van, aki a gyerekem ("gyereke") miatt még a vasárnap délelőttjét is beáldozza, és amíg a család otthon megfőz, addig városi rendezvényre megy vele kettesben (vagyis velünk, hármasban).
Nem jut eszembe "csak úgy" zaklatni, de kinek mi a fontos és életbevágó? Nekem más, mint neked. A tanítónéninknek is valószínű más, mint a ti tanítótoknak.
Itt nincs belőle gond. Ha valami este 10kor jut az ember eszébe és fontosnak gondolja, akkor leírja. A pedagógus ugyanúgy, mint a szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!