Kihez forduljak, ha a tanító nem fogadja el a gyerek válaszát a dolgozatban?
először a tanárral..
aztán ha nem volt ėrtelme akkor az igazgatoval.
Ja ės a tōbbi szülővel is össze lehetne fogni amnnyiben gyakoriak a problėmák a tanárral
Elsősorban a tanítóval beszélj!
Mit jelent a "másodlagos" tanító? Ez nem értem. Ha azt, hogy nem ő az osztályfőnök, de ő a humán tárgy tanítója, akkor az sztem nem "másodlagos". Bár ebben az esetben is, ha nem jutsz vele dülőre, érdemes megkeresni az osztályfőnököt. Nálunk előfordult, hogy több szülő nem értette, miért és egyáltalán mire kap jól vagy megfelelően teljesítettet egy elsős (!) informatikából. Az osztályfőnöknek jeleztük, lerendezte az infó-tanárral.
Ellenben, ha 3 év tapasztalata, hogy a tankönyvet kéri számon, akkor azt kell leírni, ami abban van, és megvan az 5-ös. Ha meg nem azt írja és négyes, akkor sem dől ösze a világ ;)
kicsit OFF, de #6-os válaszolónak írnék:
Másodikos környezetismeret tankönyv. Teli post it-tel, mert egyszerűen nem bírtam nézni, hogy mekkora baromságok vannak beleírva. Nem tudom, mit fog hozzá szólni a gyerek tanítója, de őszintén nem is érdekel. Ahol hibás volt vagy hülyeség, egyszerűen felülírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!