Gyermekemet az orvos engedi iskolába, de a tanárok üzennek, ha taknyos még, vagy köhögcsél, hogyan igazoljam?
Kis orrfolyással, köhögéssel nem is kell otthon maradni, ha amúgy az orvos mindent rendben talál (tehát nincs semmi begyulladva, nincs láz, jó a közérzet, nincs semmi járvány éppen, stb.
Amúgy meg mondd meg a tanerőnek, hogy nagyon szívesen otthon tartod, ha ő igazolja (az osztályfőnök megteheti!)
Náthával, orrfolyással nincs az az orvos,aki hetekig otthon tartaná a gyereket. A tanárnak ezt tudnia kellene. Ha nem tetszik neki, igazolja le ő neki a hiányzást. Mert ugye megteheti.
Én is még hetekig köhögök egy megfázás után amugy
És, ha egy gyerek allergiás, akkor ne járjon suliba? Nálunk csak akkor nem mehet a gyerek iskolába, ha lázas.
A tanár nem bírálhatja felül az orvos döntését.
Ami a lényeg: azt, hogy a gyerek mehet-e iskolába (egészségi állapota miatt), azt az orvos dönti el.
A tanárnak meg jelezd, hogy ha az orvossal problémája van, akkor NEKI mondja, ne neked.
Mondjuk, ha a gyerekvigyázás nem probléma, akkor nem értem, az orvos miért ilyen vaskalapos. Azzal biztos nem árt a gyereknek, ha otthonmaradást javasol. És néha valóban kell náthánál is pár nap ágynyugalom és kímélő életmód. Akkor talán nem is lenne náthás-köhögős még két hétig.
Mondjuk egy taknyos szipogo kohogo gyerek mennyire zavarhatja az orat?
Ilyen esetben felkell keresni egy full or gegeszt, masik orvost aki megvizsgalja.
Ha allergias akkor arra van gyogyszer.
Nem ok nelkul mondja a tanar, hogy vmi nincs rendben ne vidd.
7: De mondhatja ok nélkül is a tanár. Ők sem szentek. Sőt, van köztük bőven idióta.
Kérdező: Szerintem is az orvosra hallgass. Ha a tanárnak nem tetszik, reklamáljon az orvosnál.
"Azzal biztos nem árt a gyereknek, ha otthonmaradást javasol."
hogy a bánatba ne ártana egy iskolásnak azzal, ha hetekre kiesik a suliból, lemarad, pótolni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!