Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Egy nagycsoportos, félénk,...

Egy nagycsoportos, félénk, visszahúzodó kislányt érdemes beiratni vmilyen tanfolyamra, hogy szokja a közönséget?

Figyelt kérdés

Vagy kivárni így az iskolát

Eddig a testvérével járt sportolni, sosem volt 'egyedül'

2019. szept. 9. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Énszerintem nincs értelme, ettől nem fogja jobban "megszeretni" a közösséget, hogy belekényszerül egybe. A saját bőrömön tapasztaltam anno: világéletemben emberkerülő voltam, és szélsőségesen introvertált. Anyám beiratott ide is, oda is, semmi haszna nem volt.
2019. szept. 9. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a közösség a cél, már jár oviba, az egy közösség, felesleges másik, csak kkor jó ötlet, ha nincs egy barátja sem. Akkor sem a közösség, hanem a hasonló érdrklődésű gyerek barátsàga miatt.

Ha a közönség a cél, eleget szerepelnek az oviban, suliban sem kell többet

2019. szept. 9. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valami személyiségfejlesztő vagy iskola előkészítőre érdemes, persze, mert ezek fejleszthetik.

Színjátszás vagy egyéb olyan szakkört semmiképp se ahol szerepelni kell.

2019. szept. 9. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Közösséget akartam írni.

A pszichológus viszont azt tanácsolta, hogy irassam be egy tanfolyamra, ahol önállóan kell lennie

2019. szept. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!