Milyen grafitot érdemes venni 2. osztályba?
Tesco-Auchanban vannak normálisak?
Nem akarom túlspilázni, de azt sem, hogy állandóan törjön a hegye pl.
Elsöben nem tapasztalta ki a gyerek, hogy neki, mi a legjobb?
Mi mindig több márát vettünk elsöben. Majd a gyerek már évközben mondta, hogy melyik volt jó és melyiket vegyem meg neki megint...
Elsőben kész tanszercsomagot vetették meg velünk, abban volt ceruza is.
Akkor majd tesztelünk.
Köszönöm
Amilyet kérnek. Ez általában HB-s vagy 2B-s. utóbbi puhább, könnyebb vele írni, rajzolni, de könyebben maszatol is.
Ha még gond van az írásával (ami 2. osztályban tök természetes), akkor viszont a HB-ssel vésni fogja a lapot.
Rendes ceruza nem törik és akkora nagy különbségek nincsenek árban közöttük. lehet lyra, stabilo, koh-i-noor, ico, staedtler, kb mindegy, minőségi kifogás nem valószínű, hogy lesz. de max veszel másik fajtát.
+1 a faber castell-re :)
Illetve milan-t szoktunk még venni, színesből lyra-t
Nálunk papír írószer boltban ezeket darabra lehet venni.
Auchan saját márkás graffit ceruza nagyon jó, a háromszög zöld fekete radír nélküli és fekete piros radíros végű. Szerintem jobb mint a faber, pedig 80ft volt 3 darab. Jó minőségű, kemény fa.
Nyárra vettem pedig rajzolni, gyakorolni. Olyan pozitív csalódás volt, hogy a sulira is azt vettem 20 csomaggal :D
Lyra, Milan is nagyon jók.
Én most színes ceruzát keresek 24-36 vagy több színűt ami jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!