Milyen iskolatáskát vettetek elsős fiatoknak?
Milyen szempontokat figyeltél?
Mi manapság a menő / ciki elsőben?
Nekünk jövőre lesz aktuális, de foglalkoztat a kérdés.
Nálunk két táska kell, 1 nagy, amit anya/apa cipel be hétfőn reggel és hozza haza péntek délután. Abban van az összes könyve, el sem bírná, még nekem is nehéz volt. A napi táskában viszi a tolltartóját, enni-innivalót.
Mivel a gyerek hátán alig van táska, így nem vettük meg a túlárazott ergonómikus táskát, hogy ott porosodjon egész héten a polcon. Adidas hátizsákot vettünk kettőt, egy kicsit meg egy nagyot.
szia! Én ezt vettem neki, nem pont erről az oldalról, de mindegy. Nagyon strapabíró iskolatáska. Nagyon sok rekesz és zseb van rajta. Nagyon sok mindent elnyel.
Az én szempontjaim: Legyen ergonomikus, azaz jól párnázott hátrésze. legyen a súlya kevesebb, mint egy kiló. Én azért vettem ilyet, mert az a klasszikus merev falú, ami a kis elsősöknek és másodikosoknak van az a fiamnak már vicces lenne a méretéhez, mivel akkora, mint egy 3-4. osztályos fiú. 145 cm. átgondoltam, hogyha veszek neki egy olyan merevfalút, akkor az 20 körül van, jobb minőségű , amit illik lecserélni 3-ban, mert akkor már ciki...
Nem tudom mi a menő. Én úgy láttam, hogy a többieknek leginkább az a klasszikus merevfalú van. Én bízom benne, hogy ez kiszolgálja egész alsó tagozatban. Jövőre a lányom megy iskolába, majd meglátjuk, hogy neki milyet veszek.
Amin még vacilláltam az a Topgal táska.
De ennek is szép ára van..., de nagyon jókat olvastam róla. Sztem ez is kibírja simán az alsó tagozatot.
Amúgy sztem kicsit nagy fenék van kerítve ennek a dolognak. Klassz táskák, de anno mi is felnőttünk ergonomikus nélkül... Mondjuk nekem van is baja a gerincemnek, de persze, nem biztos, hogy az ergonomikus táska hiánya miatt..., de ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!