Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Vennétek ilyen iskolatáskát...

Vennétek ilyen iskolatáskát az elsős fiatoknak?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom milyet vegyek, mert keresztlányomnak olyat vettünk aminek tépőzáras a teteje, és már két hónap után nem lehetett becsukni. Ezen csak cipzárak vannak, de nem tudom, hogy jó lenne-e?

2015. jún. 17. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen en megvennem. A tepozar tenyleg hamar tonkremegy.
2015. jún. 17. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább ezt, ez jobb a gerincének: [link]
2015. jún. 17. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én megvenném, viszont mindenképp azt javaslom hogy valahol boltban vagy ismerősöknél mindkét fazont, tehát azt is amit az egyik válaszoló linkelt próbálja fel hogy neki melyik kényelmes. Ismerősnél annyiból jobb ha van rá lehetőség mert akkor súllyal tudja próbálni.

Én emlékszem nekem elsőben először olyan fazonú táskám volt amit a kérdező linkelt és egy hónap után le kellett cserélni mert fájt tőle a hátam. Pedig valóban azt javasolják, azt tartják jobbnak.

2015. jún. 18. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!