Ti hány évente vesztek új iskolatáskát a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Én most kimostam a tavalyit, másodikos lányomé szinte hibátlan, harmadikos lányomé kicsit már kopottabb.2019. aug. 5. 16:45
1/15 anonim válasza:
Amikor elszakad rajta valami, már kopott, vagy ilyesmi. Szóval amikor látom, hogy kezd tönkremenni, és a teljes tanévet már nem bírná ki. Meg persze aztán negyedikben vagy ötödikben felsős táskára váltottunk.
3/15 anonim válasza:
Amikor a gyerek szeretne újat
Harmadikos lesz a kisebbik fiam, neki még jó az elsős táskája. Nem veszünk újat. De a hatodikosnak kell új pedig tavaly is kapott újat.
Ha a kisebb negyedikes lesz akkor biztos új kell mert ciki az ami van, már kost mondogatja ezt.
5/15 anonim válasza:
3 évig hordta a lányom, és egy éve már a húga hordja, és még idén is jó lesz, szép állapotban van. MInden nyáron kimostam eddig. A kicsivel év közben is, mert sokkal rendetlenebb, egyem meg :D
6/15 anonim válasza:
Amikor szükséges.
2 évig hordta a táskáját eddig. Még kibírna egy évet szerintem, de annyi vacakot hord mindig magával, hogy tökig tömve van, így inkább vettünk egy nagyobbat. Aztán szeptemberben eldönti, melyiket akarja vinni.
7/15 anonim válasza:
Én anno minden évben kaptam új táskát, de kétévente szerintem fontos lenne, változik a gyerek személyisége, ki akarja fejezni magàt.. kérdezd meg szeretne e újat, ha igent mond, kapjon..
8/15 anonim válasza:
nem csak a gyerek személyisége és a cipelendő cuccok mennyisége változik, hanem a gyerek mérete is. Egy kezdő, dobozos iskolatáska, ami a 120 centis gyerekre állítható, a 140 centisnek már nem biztos, hogy kényelmes. Persze panaszkodni nem fog, lehet meg sem érzi, de a rossz ponton terhelés okozhat később gondot.
9/15 anonim válasza:
Azt a táskát, amit elsős koromban magamnak választottam, ha jól emlékszem talán negyedikben cseréltük le. A táska használható volt még továbbra is, de nagyon ciki volt már, mert nagyon rikító színes volt. Gimiben már nem volt kifejezetten iskolatáskám, mert csak a notebookom vittem magammal. Annak a táskáját két évente cseréltem, az éppen használatban lévő gépek méretéhez igazítva.
10/15 anonim válasza:
Lányom most lesz 3 osztályos de még nem fogom lecserélni táskáját és ő is szereti .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!