Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ti hány évente vesztek új...

Ti hány évente vesztek új iskolatáskát a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Én most kimostam a tavalyit, másodikos lányomé szinte hibátlan, harmadikos lányomé kicsit már kopottabb.

2019. aug. 5. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Amikor elszakad rajta valami, már kopott, vagy ilyesmi. Szóval amikor látom, hogy kezd tönkremenni, és a teljes tanévet már nem bírná ki. Meg persze aztán negyedikben vagy ötödikben felsős táskára váltottunk.
2019. aug. 5. 17:00
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Átlagban 3 évente.
2019. aug. 5. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Amikor a gyerek szeretne újat

Harmadikos lesz a kisebbik fiam, neki még jó az elsős táskája. Nem veszünk újat. De a hatodikosnak kell új pedig tavaly is kapott újat.

Ha a kisebb negyedikes lesz akkor biztos új kell mert ciki az ami van, már kost mondogatja ezt.

2019. aug. 5. 17:47
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Amokor valamimtonkeremegy rajta
2019. aug. 5. 19:45
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
3 évig hordta a lányom, és egy éve már a húga hordja, és még idén is jó lesz, szép állapotban van. MInden nyáron kimostam eddig. A kicsivel év közben is, mert sokkal rendetlenebb, egyem meg :D
2019. aug. 5. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szükséges.

2 évig hordta a táskáját eddig. Még kibírna egy évet szerintem, de annyi vacakot hord mindig magával, hogy tökig tömve van, így inkább vettünk egy nagyobbat. Aztán szeptemberben eldönti, melyiket akarja vinni.

2019. aug. 6. 07:43
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Én anno minden évben kaptam új táskát, de kétévente szerintem fontos lenne, változik a gyerek személyisége, ki akarja fejezni magàt.. kérdezd meg szeretne e újat, ha igent mond, kapjon..
2019. aug. 6. 09:23
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
nem csak a gyerek személyisége és a cipelendő cuccok mennyisége változik, hanem a gyerek mérete is. Egy kezdő, dobozos iskolatáska, ami a 120 centis gyerekre állítható, a 140 centisnek már nem biztos, hogy kényelmes. Persze panaszkodni nem fog, lehet meg sem érzi, de a rossz ponton terhelés okozhat később gondot.
2019. aug. 6. 10:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt a táskát, amit elsős koromban magamnak választottam, ha jól emlékszem talán negyedikben cseréltük le. A táska használható volt még továbbra is, de nagyon ciki volt már, mert nagyon rikító színes volt. Gimiben már nem volt kifejezetten iskolatáskám, mert csak a notebookom vittem magammal. Annak a táskáját két évente cseréltem, az éppen használatban lévő gépek méretéhez igazítva.
2019. aug. 6. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Lányom most lesz 3 osztályos de még nem fogom lecserélni táskáját és ő is szereti .
2019. aug. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!