Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ti hány évente vesztek új...

Ti hány évente vesztek új iskolatáskát a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Én most kimostam a tavalyit, másodikos lányomé szinte hibátlan, harmadikos lányomé kicsit már kopottabb.

2019. aug. 5. 16:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
82%
Én most megyek 8.ba. Minden évben kaptam uj táskát
2019. aug. 7. 20:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szülő vagyok, hanem gyerek, viszont már nemsokára fejezem a középsulit, szóval van tapasztalatom. :D Én ennyi év alatt 4 táskára emlékszem. De lehet csak 3 volt. Mindenesetre, azt tudom, hogy 7.-ben kaptam egy új táskát, mert sulit váltottam, és szerettem volna valamit, ami jobban illik hozzám. Nos, bírta kb. 2 hétig. A sok könyvtől szétszakadt. :D Aztán kaptam egy új táskát, amit egészen mostanáig hordtam. És most kezdem a 11.-et. Szóval 4 éven keresztül hordtam, és most azért akarok újat, mert azt a táskát csak úgy kaptam, és szeretnék valamit, amit én választok ki. Csak sok a könyv, és nehéz olyat találni, amibe beleférne. Viszont ha veszek is új táskát, akkor a maradék 2 évben már azt hordanám, illetve egyetem közben is. Szóval 3-4 évre terveznék avval is.

Illetve elsőtől hatodikig 1 vagy 2 táskám volt összesen. Nem teljesen emlékszem. Mindenesetre mi általában azért vettünk mindig új táskát, mert a vállai, pántjai ugye leszakadtak egy idő után. Persze varrtuk őket, meg minden, de na. Egy idő után már annyira rossz a helyzet, hogy könnyebb egy új táskát venni. De egyébként igen. Többen vagyunk testvérek, szerintem nálunk a 12 év alatt kb. a 4 táska volt a jellemző mindenkire.

2019. aug. 12. 02:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem régen kétévente kellett, de sikerült gimnáziumban olyan táskát szerezni, ami ugyan drágább volt, mint az összes korábbi, de a mai napig jó és már egyetemre járok.
2019. aug. 16. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok táskára emlékszem gyerekkoromból, biztos nem évente kaptunk újat a testvéremmel.

A lányom 4. osztályt kezdte, és ezennel meg van a 4. táskája.

Csak 1. és 4. osztályra kapott drágábbat (10-13 ezer), közte találtunk hasonló minőségűt 5 ezrekért, amiket azért szeretett volna, mert tetszett neki, hát megvettük. Váltogatta őket, mikor melyikhez volt kedve. Tolltartókkal ugyanígy. Eleinte nem értettem, minek kellene mindenből évente új, de már úgy látom, hogy jó döntés volt, nem csak neki kedveztünk vele.

2019. szept. 7. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
4 évente.
2021. júl. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!