Kistermetű, vékony gyereknek milyen iskolatáskát javasoltok?
Azért is irtam, mert ebbe a cspdåba én is beleestem. Vett nagymama neki egy méregdrága hiperszuper táskát, aztán hétfőn abban vittük be a cuccokat és pénteken abban hoztuk haza, mindig én cipeltem. 2. Osztályban már napi használatban volt, de akkor is mindig én vittem. Sajnos nekem meg marha kényelmetlen volt, mert hát ugye nem rám lett tervezve.
2. Gyereknél már "magamnak" vettem táskát! :)
Alsós kisgyereknek csakis gerinctámasztékos, gerinc védős táskát. Nem tudom pontosan mi a neve.
Igaz, hogy drágák, de legalább jó tartással hordja. Később sokkal drágább lesz orvoshoz járkálni gerincproblémák miatt.
Ilyenre nem szabad sajnálni a pénzt, mert tényleg megéri.
Attól függ, hogy milyen osztályba jár.
Fiamék mindent vittek minden napra. Nem lehetett bent hagyni semmit sem mert az ő termükben napközisek voltak délután. Két elsős osztalyból lett 1 osztálynyi napközis délutánra.
De nem kell ilyen méreg drága táskát venni, 1-2 év és lehet cserélni mert ciki lesz, megunja stb.
Budmill táskák jók, és jó árban is vannak
Picike a fiam, az elsőt 22-23 kiló körül kezdte 120 cm-vel.
unipap táskája volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!