Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akinek most lesz nagycsoportos...

Akinek most lesz nagycsoportos a gyermeke, és jövő aug.31-ig betölti a 6-ot, és nem akarja iskolába vinni, írnátok? Tisztában van vele már valaki mi lesz a teendő, igy, hogy a köznevelési törvény megváltozott?

Figyelt kérdés
Elvileg kötelező menniük. Nos én semmiképp sem szeretném vinni a kisfiam aki nyár elején fogja tölteni a 6-ot. Lelkileg és szociálisan nem lesz rá érett. Ovónéni sem javasolná. De már ők nem dönthetnek ugye.
2019. aug. 24. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Annyi a mostani változás, hogy a vezető óvónő már nem adhat felmentést, csak a Ped . Szakszolgálat.Az esetek nagy részében meggyőzhetők az ottani dolgozók, ha te úgy érzed, hogy még nem iskolaérett. Mondd el az indokaidat, és rá fogják írni a papírra.
2019. aug. 25. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
8-as vagyok: lehet túlféltem, én elismerem. Csak azért akarok utánajárni alaposan az iskolának és a tanítónőnek, mert az egyik óvónővel nagyon-nagyon megjártuk.Előadta a szépet-jót, aztán úgy bánt azokkal a gyerekekkel, akik mertek kérdezni, vagy másképp gondolkodni, mint a kivert kutyával.(verbális-fizikai agresszió) Több gyereket köztük, a fiamat, pszichológushoz kellett vinni, mert középsőben is gyomorgörccsel, zokogva ment oviba minden reggel. És nemcsak ő. Szerencsére ez a nő elment, így remélem, a nagycsoport nyugisabb lesz és rendes óvónőt kapnak. Ha meg nem, akkor meg elmegy nulladikba.Mert neki nem az okozza a nehézséget, hogy melyik betű melyik, hanem, hogy vedd elő ezt meg azt füzeted és nyisd ki a n. oldalon.Mert hajlamos elmerülni a saját világában. Biztosan kap majd rossz tanárt, csak nem mindegy mikor. Mennyire erősödik lelkileg addigra meg.
2019. aug. 25. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott lesz egy rakás (szülő szerint) szociálisan éretlen 6 éves az első osztályban, akik játszi könnyeddséggel fogják venni az akadályt. Ez szerintem csak szülői görcs. Engedjük el egy kicsit a kezüket és bízzunk a saját gyerekeinkben! Az oktatási rendszer (jó esetben pedagógussal együtt) idomulni fog a gyerekekhez.
2019. aug. 26. 00:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha 7 évesen elvegzi már az első osztályt, akko 9 éves harmadikos korában már meg kell tanulja pl.a Himnusz összes szakaszát kívülről. Onnan tudom, hogy sírva jöttek az órámra a 10 éves gyerekek, h holnapra meg kell tanulni.

Magyarországnál hülyébb hozzáállást az emberhez még sdhol a világon nem láttam pedig éltem/tanítottam már máshol is.

2023. ápr. 2. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Basszus most esik le, miért van ez! Hát hogy hamarabb beállhasson DOLGOZNI, AZT A JÓ PROLETÁR MINDENIT! hogy fedezze a nyugdíjakat a büdös kölke minél hamarabb! Mert senki nem fog hamarabb nyugdíjba menni akkor sem, ha 4 évesen kezdte az első osztályt, sőt, nemsokára ki fogják tolni 70-re a korhatárt!
2023. ápr. 2. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!