Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Cirkuszjegy kitűnő tanulóknak?

Cirkuszjegy kitűnő tanulóknak?

Figyelt kérdés
A fiam nem lett kitűnő, lett két darab négyese, de a fiúk közül ő a legjobb, és a tanító néni jó fej volt, mert adott cirkuszjegyet. De most olvasom a cirkusz honlapján, hogy vinni kell a bizonyítványt. Tanítónő szerint nem szokták kérni. Tapasztalatok? Nem szeretnék potyára odamenni.
2019. júl. 26. 23:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Két négyessel még kitűnőnek számít, nem? Egyébként meg végtelenül egyszerű, hívd fel a cirkuszt, ezt mondd el, és ők tudnak majd biztos választ adni.
2019. júl. 26. 23:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem, két négyessel jeles bizonyítványnak számít, a kitűnőben csak 5 van. Meg is lepődtem, hogy kaptunk.
2019. júl. 26. 23:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, uncsitesóim is mimdig kaptak, de nem szolták kérni sztem
2019. júl. 26. 23:59
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
A jegyeket megvette az iskola. Kétlem, hogy a cirkuszosokat ezek után érdekli, hogy kiknek adták oda...
2019. júl. 27. 00:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A mi iskolánkban mindenki kapott jegyet...

Szóval nem fognak egyetlen jegy miatt rinyálni szerintem.

2019. júl. 27. 05:30
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Lányom kitünő tanuló volt kapott cirkuszi jegyet ,de soha nem tudtuk felhasználni mert a jegyet hogy elmehesen regisztrálni kell egy megadott felületen ,nekem még nem sikerült soha elintézem mert regisztráltam a jegyet de válasz email soha nem jőt.
2019. júl. 27. 05:47
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha kérik megmondjátok, hogy otthon maradt... Nem hiszem, hogyha van jegye emiatt ne engednék be...
2019. júl. 27. 12:41
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
A jegyen rajta van, hogy "belépés csak bizonyítvánnyal" vagy "kitűnő tanuló részére"? Gondolom egy ugyanolyan jegy, mint a többi. Biztos nem fogják elkérni.
2019. júl. 28. 08:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolnak

Nem olyan jegy mint többi ez kitünö tanulóknak van rá is van írva és ezt regisztrálni kell , illetve elméletileg kell a bizonyítvány is hozzá.

2019. júl. 28. 09:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

igen, rajta van mindkettő.

XY név Z osztályos KITŰNŐ TANULÓ részére.

hátulján: "cirkuszi belépő kuponod, diákigazolványod, valamit kitűnő bizonyítványod szükséges ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk belépésed."

2019. júl. 28. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!