Menjek dolgozni vagy sem?

Figyelt kérdés

Ugy alakult hogy jelenleg munkanelkuli vagyok de nem kapok semmien tamogatast sehonnan. Munkahelyem volt 2016-tol 2018-aprilisig. Ezutan lettem munkanelkuli : majus,junius,julius,itt volt egy honap szunet aztan most szeptember oktober. Azt mondták csak a gyes + csaladi potlekot fogom kapni hiaba van bedolgozott evem. Azt tanacsoltak a legjobb lenne talalni egy 4 oras allast de utanna olvastam es sok helyen irták hogy nem erdemes mert nem kapnék sokkal tobb penzt.

En mar annyira osszezavarodtam. Most akkor keressek melot vagy sem?

2018. okt. 24. 16:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mivel a szülés előtti két évben kell a 365 nap és a szülés pillanatában is kell hogy jogviszonyod legyen, valóban nem kapsz sokat, csak a 26 ezer valamennyi gyest. És ha 4 órásra felvesznek valahová, akkor az az összeg sem lesz sokkal több, ha abból számolják a gyedet. Tehát igazuk volt azoknak mindkét esetben, akiktől hallottad, vagy ahol olvastad. 8 órás bejelentett munkát keress, ne szülj a pucipi.csára
2018. okt. 24. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Mikor lettél terhes, hány hetes vagy? A munkanélkülivel kellett volna sakkozni, mivel ha megvan a 365 biztosított napod és álláskeresési támogatást kapsz szüléskor, akkor jár a csed és gyed. Igaz minimálbér után, de az is több, mint a 25 ezer gyes. Most már mindegy. Dolgozni 4 órában nem éri meg, ha felvesz valaki terhesen!
2018. okt. 24. 16:43
 3/14 A kérdező kommentje:

Kaptam volna valami Foglalkoztatast helyettesito tamogatast is csak nem vagyok 365 napja regisztralva a munkanelkuli kozpontban igy nem jar

Az a baj 8 orat nem merek bevallalni mivel veszelyzetett terhes vagyok szoval azert gondoltam hogy 4 oraban valahol még kihúzom de így akkor nem sok remény maradt. :( koszonom azert a valaszaitokat.

2018. okt. 24. 17:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent 13 hetes terhes vagyok.
2018. okt. 24. 17:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha 2018 júliusban merítetted ki az álláskeresési akkor pedig jár a foglalást helyettesítő támogatás...
2018. okt. 24. 17:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen akkor kaptam az utolso osszeget a munkaugyi kozponttol. Megis azt mondták nem jár mert nincs meg a 365 nap regisztraciom
2018. okt. 24. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Félrebeszélnek... Fuu annyiszor félretájékoztatnak embereket.. Nem bírom ezt már.. Egyik feltétele a 365 nap VAGY az álláskeresési ellátás kimerítése!!

- egy szociális ügyintéző -

2018. okt. 24. 18:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Volt már kérdésed, amiben szépen leírtad, nincs pénzed.

Akkor mi is a kérdésed?! Dolgozz!

2018. okt. 24. 18:51
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen még ezt is kérdezték hogy kimerítettem e már mondtam hogy természetesen igen. És mondták hogy akkor sajnálják nem tudnak segíteni.

Utolso: oke

2018. okt. 24. 20:40
 10/14 A kérdező kommentje:
De most akkor holnap menjek be es mondjam meg nekik hogy nem kell a 365 nap eleg ha kiuritettem a munkanelkulimet?
2018. okt. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!