Hova kell menjek ha már nem szeretnék dolgozni?
júniustól szeretnék tp-re menni, most már nehezen megy a munka. még soha nem voltam tp-en, ki ír ki, a háziorvos?
és hetente kell majd mennem hozzájuk? vagy elég csak majd akkor mikor megszakítom a csed miatt (júliusban igénylem a csedet)
Igazad van 2, a háziorvos is ugyanúgy ki tud találni kamuindokot, mint a nődoki. Nem kell feltétlen a 9-es kód.
És hiába pontozol le, a "nem szeretnék dolgozni" az akkor is táppénzcsalás.
Van szabadság, azt is ki lehet venni pl.
Én dolgoztam a 37. hétig vendéglátásban, pofám nem lett volna táppénzre menni, mert nincs kedvem dolgozni...
A nőgyógyász adott táppénzre vételi javaslatról papírt, majd a háziorvos ez alapján írt ki.
A nőgyógyásztól havonta kellett a háziorvosnak új javaslatot vinni. A háziorvoshoz 2 hetente kellett menni a tp-s papírért, amit le kellett adni a munkahelyen.
jajj első, nyilván táppénz csalást követek el, ha 32 hetesen nem tudom elvégezni a munkámat!
menj máshova a rosszindulatoddal kérlek :)
oh tudom ki vagy, szereted itt leírni mindenhova ahova csak lehet, hogy te kocsmába dolgoztál a végéig! nagyon király csajszi vagy, én viszont már csak 3 hétig szeretnék dolgozni :)
köszönöm annak aki válaszolt! 2 hét múlva megyek a nőgyógyászomhoz, kérek majd papírt tőle :)
A nőgyógyász ad javaslatot táppenzhez és azt kell elvinni a háziorvoshoz. Nekem 2 hetente kell menni a háziorvoshoz és akkor adja a táppènzes papírt. Azt kell odaadni a munkáltatónak.
Az előző válaszolok meg lehet nem tudnak olvasni de a kerdező leírta, hogy nem bírja a munkát. Gondolom nem akarja kockáztatni a gyereke èletèt azzal, hogy addig dolgozik amíg bele nem szakad. Ezt, hogy nem lehet felfogni. Ez nem táppènz csalás.
aranyos vagy, köszönöm! :)
meg annak is aki jelentette az esőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!