Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Milyen erzes visszaterni Gyed...

Milyen erzes visszaterni Gyed majd Gyes utan visszaterni dolgozni?

Figyelt kérdés

Faradt leszek? A sok ovis betegseg.. a bejaras.

Meseljetek ki hogy elte meg

2018. szept. 26. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szeptemberben mentem vissza, 2. gyerek után (kettő között is dolgoztam). Fel akartam én is tenni a kérdést... borzasztóan elfáradok, kb.már 4 órára. Pedig az itthonlét alatt sem unatkoztam sosem, valamit mindig csináltunk, par órát dolgoztam is, de ez valahogy más. Nem emlékszem, hogy ennyire megterhelő lett volna, mikor ugyanezt a nagyobbikkal csináltam, de ott ugye csak egy gyerek volt, meg 7 évvel fiatalabb voltam. Kívánxsi vagyok, más is így van-e, vagy valamit rosszul csinálok. Vagy csak szokni kell az új rendszert...
2018. szept. 26. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Kitartast kivanok!

2 gyerekkel biztos minden duplan nehezebb.

Nekem egy van egy 3 eves. 2 het mulva elindul a melo, min 2 orat fogok utazni odavissza a melohelyemre. Igaz h rugalmas irodai munka .. es nem is fogok koran kelni hanem olyan fel 7 korul..

Megis kicsit tartok az uj helyzettol.

Hany eves vagy 1es?

En 32 de mar semmi nem olyan konnyu mint 7 eve 😂

Hiaba szedek multivitaminpakkot, vasat magneziumot (tanultam a vitamin es eletmodrol) megis mar elore lefaradok ha csak a melora gondolok gyerek mellett.

2018. szept. 26. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Tömören: nehéz volt.

Fél éve dolgozom, közel 5 év után mentem vissza dolgozni. Új munkahelyet kellett keresnem, mert ahonnan eljöttem, ott az első gyerek előtt már lejárt a szerződésem, így a két gyerek között nem dolgoztam.

Szóval az otthonlét vége alatt már az megviselt, hova fogok tudni menni dolgozni. Kisvárosban élünk, nincs sok lehetőség az elhelyezkedésre.

Aztán sikerült elhelyezkednem, a kicsit beszokattuk a bölcsibe, a nagy már nagycsoportos lett.

Az eleje nehéz volt, a munkában a gyerekekre gondoltam, otthon a munkán járt az agyam. Rengeteg újat kellett tanulnom a munka helyen, sokszor kibuktam. A gyerekekkel többször voltam türelmetlen.

Nehéz volt a logisztika, gyerekeket hozni-vinni reggel délután. Programokat, ovus eseményeket fejben tartani, mikor hova mit kell fizetni stb.

A munkahelyi kudarcokat sokszor hazavittem fejben, ami nem jó.

Most már jobb egy fokkal, de még mindig szoknom kell.

2018. szept. 27. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nelem biztos hogy felemelő lesz, alig várom
2022. ápr. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!