Milyen erzes visszaterni Gyed majd Gyes utan visszaterni dolgozni?
Faradt leszek? A sok ovis betegseg.. a bejaras.
Meseljetek ki hogy elte meg
Kitartast kivanok!
2 gyerekkel biztos minden duplan nehezebb.
Nekem egy van egy 3 eves. 2 het mulva elindul a melo, min 2 orat fogok utazni odavissza a melohelyemre. Igaz h rugalmas irodai munka .. es nem is fogok koran kelni hanem olyan fel 7 korul..
Megis kicsit tartok az uj helyzettol.
Hany eves vagy 1es?
En 32 de mar semmi nem olyan konnyu mint 7 eve 😂
Hiaba szedek multivitaminpakkot, vasat magneziumot (tanultam a vitamin es eletmodrol) megis mar elore lefaradok ha csak a melora gondolok gyerek mellett.
Tömören: nehéz volt.
Fél éve dolgozom, közel 5 év után mentem vissza dolgozni. Új munkahelyet kellett keresnem, mert ahonnan eljöttem, ott az első gyerek előtt már lejárt a szerződésem, így a két gyerek között nem dolgoztam.
Szóval az otthonlét vége alatt már az megviselt, hova fogok tudni menni dolgozni. Kisvárosban élünk, nincs sok lehetőség az elhelyezkedésre.
Aztán sikerült elhelyezkednem, a kicsit beszokattuk a bölcsibe, a nagy már nagycsoportos lett.
Az eleje nehéz volt, a munkában a gyerekekre gondoltam, otthon a munkán járt az agyam. Rengeteg újat kellett tanulnom a munka helyen, sokszor kibuktam. A gyerekekkel többször voltam türelmetlen.
Nehéz volt a logisztika, gyerekeket hozni-vinni reggel délután. Programokat, ovus eseményeket fejben tartani, mikor hova mit kell fizetni stb.
A munkahelyi kudarcokat sokszor hazavittem fejben, ami nem jó.
Most már jobb egy fokkal, de még mindig szoknom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!