Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Olyan kérdésem lene aki most...

Nyutuka:) kérdése:

Olyan kérdésem lene aki most várandós és táppénzen van mennyit kap ha a fizetése minimálbér? Neten pontos infot nem talaltam.

Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 08:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy két adokedvezmennyel szeretném akkinek igy van az is válaszoljon köszönöm.
2018. júl. 22. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha leírod, hogy hány napod van tp-n és milyen adókedvezményeid vannak pontosan meg is tudom mondani.
2018. júl. 22. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
A rendelkezel visszamenőleg 730 nap biztosítási jogviszonnyal, akkor a minimálbéred 60%-át fogod tp-ként kapni. Ha az egész hónapot így töltöd akkor így fogsz pénzt kapni: 138.000 x 0,6 = 82.800 ebből járulékok jönnek le, amit az adókedvezményekkel lehet megállapítani.
2018. júl. 22. 08:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Most vagyok 7hetes egész vegig szeretném a tp.es ket gyermekes adokedvezmenyre gondoltam hogy azzal egyut mennyi a nettó összeg..hatha van aki most igy kap.
2018. júl. 22. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Értem. Mivel nagyobb a 2 gyermekre járó adókedvezmény mint a havi TP-d összege, így csak 1,5% munkaerő piaci járulékot fognak levonni. 81.558,-Ft lesz amit kézhez kapsz. Ha nincs meg a 2 éved biztosításban akkor 67.965,-Ft lesz.
2018. júl. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!