Ha CSED/GYED alatt újra várandós leszek, akkor a következő babára is ugyanúgy megkapok mindent anélkül, hogy újra munkába állnék? Vagy vissza kell, hogy álljon a bérem?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 07:45
1/4 anonim válasza:
Szia!
Igen,mindent igényelhetsz,viszont megkell szakítanod a fizetés nélküli szabadságodat.Kiveszed a szabadságaidat és utánna tàppénz.Én is így csináltam.
2/4 anonim válasza:
Ha a munkaviszonyod nem szűnt/szűnik meg közben, akkor igen, mindent ugyanúgy kapsz.
3/4 anonim válasza:
1-es, nem kell megszakítania a fizetés nélküli szabadságát. GYED/GYES közben ugyanúgy lehet igényelni új gyerekre a CSED-et.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Van munkaviszonyom már 2015 február óta vagyok a jelenlegi munkahelyemnél és 2017 okt-ben jöttem el, akkor szültem. 2017 aug óta voltam tappenzen. Szules utan novemberben ala akartak iratni dec31ig egy hat.zott ideju szerzodest :) nyilvan ki akartak rugni de nem irtam ala. De a munkaltatom konyveloje annyira nem segitokesz semmit se akar velem megbeszelni informalni rendesen...Pedig lenne majd meg par keresem/kerdesem :D
2018. ápr. 9. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!