Babat varok viszont most kezdtem uj munkahelyen 1 honapja 3 honap probaidon vagyok es az lenne a kerdesem ha felmondanak nekem kapok-e gyedet es csedet az elmult 2 evben folyamatosan dolgoztam meg van a 365 nap biztositott munkaviszonyom?
Hány hetes vagy?
Én a helyedben eltitkolnam.
Egyébként jelenleg én is próbaidőn vagyok. Volt egy 20 éves csaj, aki velem kezdett, 3 hét munka után bejelentette, hogy terhes. Nem rúgták ki, azt mondták nem lehet,mai napig nem értem hogy miért.
Ha a párod fizetésébol bőven megeltek, akkor ez nem jelenthet olyan nagy bajt.
Viszont 2 hónap múlva 16 hetes terhes leszel, nemis fog még látszódni annyira, simán le tudod tagadni, 2 hónapot ki lehet bírni.
Mérlegelj, hogy mi lenne a jobb.
Hát ez így szokott lenni, hogy a "legjobbkor" jön :))
Mióta próbálkoztatok?
Szerintem akkor a legfontosabb a te és a baba egészsége, a többit majd megoldjatok a pároddal! Ő mit mond?
Akkor meg nem tudtam hogy terhes vagyok a masik meg hogy a munkahelyem ahol dolgoztam 2 es fel honapig leallas van ami azt jelenti hogy 0 fizetes es mivel valamibol meg kell elni elvallaltam a masik munkat ami hozza teszem jobban is fizet :)
A fonok megengedte hogy nappalos muszakban dolgozzam tovabb igy halistennek megoldodott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!