Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Családi potléknak ugye köze...

Családi potléknak ugye köze nincs a munkaviszonyhoz. Tévedésböl kérik arrol az igazolást?

Figyelt kérdés

Ha megváltozik a jövedelem, ill ha az ember "ugrál" egyik munkahelyrol a másikra,azt ugye nem kell jelentgetni a mák-nál, vagy kormányablaknál a családtámogatási osztályon?

Kapom a magyar családi potlékot, nem emlékszem hogy eddig ilyet kértek volna a határozatban hogy jelentgetni kéne a jövedelmi adatok változását.

Az, hogy a családi potlék alanyi jogon jár és nem jövedelmi alapon, ugy tudom az nemzetközileg is igy van.

De igényeltem a német családi potlék különbözetet, és megitélték, de a végzés alján az áll, bármilyen változás lép fel a foglalkoztatottságomban, köteles vagyok jelenteni "postafordultával".

Azt sem értem mi a, hogy "postafordultával".és ha két honap, vagy egy év mulva lesz másik állásom? Jelentgessem ezt 18 éven át, mindig amikor váltok?

2018. jún. 12. 07:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem látnék ebböl nagy problémát ugyan, de speciel a magyar nemzetközi osztály semmire nem reagál. Hivatalbol bepanaszoltam. Arra sem reagál.

Lehetetlen velük együttmüködni.

2018. jún. 14. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!