Mire elég a gyes? Aki csak azt kap, mit vesz belőle? Pláne aki nem szoptat.
Nekem most múlt 2 éves a fiam, tehát csak mostantól kapok gyest. Eddig mázlim volt, mert beteges se volt és anyatejes is. De a barátnőm mondta, hogy hetente 2-3doboz tápszer fogyott el és darabja 2000ft körül volt...
Nekünk sajnos ebben a hónapban csak a gyógyszereire elment ez az összeg... Nagyon rosszul kezdtük az új évet!
tápszer - 5doboz lactogen 5000ft
pelus - napi 7db kb az elején, ha 50ftért veszed (átlagár) 10e kb
popsitörlő 4csomag - 1500ft
babavíz - de forralhatod is - 1500-2000
ez ami fixen tutira kell. Aztán oltások (rota 40e, bárányhimlő 20e, meg van még pár fajta...), ruhák, cumi, cumisüveg, bababútorok, játékok...
16 hós a lányom, 20ezret havonta biztos elköltök rá a pelus+tápszert nem számolva, és még nem is költök sokat...
Azért az nem igaz amit itt írtok néhányan, hogy aki soha nem dolgozott az nem kap pénzt.
Nekem 13 év munkaviszonyom van és most mégse kapok majd csak gyest, mert az utóbbi időben nem tudtam elhelyezkedni.Viszont a férjem majd a baba 6 hós korától kéri a gyed extrát ami 145 ezer forint most tudtommal.
Nem kell lenézni az embereket és hülyeségeket terjeszteni.Én is rengeteget dolgoztam, adóztam, de most mégse kapok majd gyedet.
Bocsi kérdező, hogy nem neked válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!