Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Van esélyem arra hogy kapjak...

Van esélyem arra hogy kapjak a munkahelyemről még pénzt?

Figyelt kérdés

Lejárt a gyesem okt 1- jén ,és most hívtak hogy ki kéne lépnem!!Erre én azt mondtam nem lépek még ki mert ha magamtól lépek ki nem kapok 1 havi pénzt!!

Ezt hogy lehet elintézni hogy kapjak??

Köszönöm előre is

2017. okt. 6. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Így van, ha közös megegyezéssel lépsz ki, akkor nem jár a végkielégítés. Viszont akkor vissza kell állnod a munkába. Ha nem teszed, akkor okkal küld el, és akkor sem fogsz kapni. csak akkor jár neked a pénz, ha te vissza mész dolgozni, ő mégis egyéb indok miatt elküld. de azt nem teheted meg, hogy visszautasítod a munkát, meg még pénzt is vársz.
2017. okt. 6. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha október 1 én lejárt a gyesed és azota egy napot se dolgoztál és hivatalosan a szabadságodat se kerted ki, akkor lazán kirughat a főnök és nem kapsz végkielégítést se
2017. okt. 7. 07:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Szerintem akkor meg azért kell fizetnie!

Mivel 1 hónap felmondási idő van ,és azt vagy letöltöm vagy kifizetik nem ??

2017. okt. 7. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is ahhoz előbb fel kell mondanod. Másodszor nem vagy letoltod, hanem letoltod, Max a főnök elengedheti, ha rendes. Ha letoltod, akkor azért kapsz fizetést, ha azt mondja, nem kell letolteni, mehetsz azonnal, akkor nem kapsz
2017. okt. 7. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Megjelentel oktober 1- jen a munkahelyeden? Jelezted irasban a munkaltatod fele, hogy felmondanal? Dolgoztal 1-je ota? Vagy tappenzen vagy?
2017. okt. 7. 12:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Roppant okos válaszok nagyon köszönöm
2017. okt. 7. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
A válaszok valóban okosak és helyesek
2017. okt. 7. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
A válaszok és az azokban feltett kérdések valóban okosak. Te viszont buta vagy, nem csak azért mert nem válaszolsz a kérdésekre (amely válaszok alapján még validabb választ lehetne számodra adni), hanem azért, mert ilyen arrogánsan reagálsz.
2017. okt. 7. 23:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem tudunk "okosabb" válaszokat adni, amíg nem tudunk minden információt.

De! Az írásodból azt szűrtem ki, hogy te otthon ültél 1-je után, és nem jelentél meg a munkahelyeden a GYES lejárta után, nem jelezted, hogy nem kívánsz dolgozni.

Olvasgasd ezt, és okososdj, [link] , vagy válaszolj a feltett kérdéseinkre, hogy hiteles választ adhassunk.

2017. okt. 8. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!