Mindkét munkahelyemről jár a CSED? Mikor lenne érdemes kilépnem a másodállásomból?
A főállásom 2014. dec. 1 óta van, bruttó 240000. Csak ez alapján max GYEDet fogok elméletileg kapni. Ugye?
A másodállásom 2015. febr. 1 óta van, bruttó 52500. Előtte is itt dolgoztam, de kb évente céget váltanak. 2015ben egy nap szabadságot se vettem ki. Azért akarok kilépni, hogy kifizessék. (Azt mondták csak akkor fogják amikor megszünik a munkaviszonyom.) Ide visszamenni már nem akarok a GYED után.
Február 11.re vagyok kiírva, január 17ig szeretnék táppénzen maradni és 18.-tól igényelném a CSED-et. Ha 19.-én kilépek a másodállásom után is kapom a CSED-et?
Emiatt nem haragszom rájuk. Volt olyan húzásuk ami miatt lehetne, de szerencsére időben észrevettük a munkatársakkal és orvosolva lett egy kis nyaggatás hatására. :)
Köszi a segítséget. Én is így gondoltam csak kellett a megerősítés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!