Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Vajon mit tehetnék? Kapkok...

Tundike25 kérdése:

Vajon mit tehetnék? Kapkok így gyest.

Figyelt kérdés
Sziasztók.szeretném a segítségeteket kérni.6 éve élek együtt a párommal,szeretnénk már nagyon babát.sajnos 6 hónap probálkozás után sem sikerűlt még.van egy munka helyem ami idegileg ellégé kimerit sokat dolgozom mint uzletvezető. és már nem birom nem megy. szeretném otthagyni de a baba vissza tart hogy,kapjam utána a gyest. lassan már nem megy szinte éjszakakonát fent vagyok így megvisel a munkám.nagyon sokat vagyok bent kifacsarnak mint egy citromot.mit jelent az hogy,ha az elmult 2 évben 365 napon át biztositottvoltál a gyes szabájaiba. ha kilépek kapnék gyest hiszen megvan a biztositott hátterem. segitsetek. köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 11. 08:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja és a szülés napján is biztosítottnak kell lenned!
2017. szept. 11. 12:55
 12/13 anonim ***** válasza:
CSED-nél nem feltétlenül kell biztosítottnak lenni, ha a biztosítás megszűnését követő 42 napon belül szül, akkor még jogosult. GYED-re már nem. Ettől függetlenül inkább másik munkát keress.
2017. szept. 11. 13:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Vannak problémáim a méhemmel. Volt egy beavatkozasom is és azt mondta az orvos hogy,nem biztos hogy kifog birni egy magzatott. Ilyenkor van valami speciális hállo amit feltesznek. Annyira pontosan nem tudom én sem. Mert ilyen konkrétan nem tértünk ki rá. Annyit mondott hogy valószínű fel kell tenni mert a beavatkozas utan a méh szaj mar nem lessz tobbet a régi.azt hogy miért van mindenki leszavazva nem tudom. Én nem voltam fent egesznap.csak reggel.
2017. szept. 11. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!