Mikor lenne ideális?
Kicsit még távlati, de fontos elorelatonak lenni. :)
Ha január 1tol emelkedik a fizum (évek óta itt dolgozom), mikor lenne ideális ráállni a baba témára, hogy jobb csendet, gyedet kapjak majd?
Még ami fontos, hogy év végén (november, december) esélyes plusz pénz (jutalom).
Tud valaki segíteni? :) Köszi!
Ha jól tudom akkor éves szinten nézik a fizetést és abból számolják ki. Szóval ha tényleg ez az alapja a számolásnak, akkor 1 év múlva :/
Nekem az elmúlt 1 évet nézve 210 és 240 volt az eleje vége, így most a CSED-em 209-220 között mozog. A GYED-nek van maximuma, szóval bármennyi a fizud, ha 300 is, max 175e körül lehet.
Nem úgy számolják, hogy szulestol visszaszamolnak 3honapot és onnan 180 napot, és a 180 nap átlaga? Utánaolvastam, ezt találtam, és így nekem az jött ki, akár már novembertől érdemes lenne nekiállni (a jutalmakat tekintve).
De persze a vágy nagy úr, ezért inkább kérdezem a tapasztaltabbakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!