Mi az ideális súly 18 hós manónak? És ha kissebb akkor mit tehetnék?
Még ugyan csak jó súlyban van a magasságához képest!
Lányom pár nap múlva 18 hónapos és csak 9,9 kg 85 centihez!
Na ő vékony, de még erre is azt mondták, hogy normál.
Dehogy keves!
Az en 20 honapos fiam 10 kg!
Nem vagyunk egyformak, es ez mar a gyerekeknel is igaz.
En pl 53 kg vagyok es 168 cm, 35 eves. Valoszinu nehezen talalnek pont egy ugyanilyen valakit ;)
Mi ma voltunk 8 hónapos mérésen, 8300 gramm és 75 centi. De a családból mindenki magasfajta(kivéve én :D) Illetve ő még csak most kezdte el a nagyobb mozgásokat.. :) Azt mondta a védőnéni, hogy nagyon arányos baba.. :)
Ő ilyen fajta, van a környezetünkbe olyan kislány aki 14 hós és kb akkora,mint a kisfiam,ha nem kisebb! Szerintem nem kell aggódnod.. :)
Mondjak jobbat? 19 hónapos, 74 cm, 9 kg a kislányom. Mondjuk minket nem csesztetnek érte, nem sovány, mert alacsony is.
Mindenkinek egyértelmű, hogy tőlem örökölte a hatalmas termetét, 156 cm, 47 kg vagyok. Egyébbként kicsinek is született a lányom, 2200 gramm és 44 centivel, 38. héten.
Miért vagy elkeseredve? A magasságához képest teljesen jó a súlya, más nem számít. Miért baj, hogy kicsi?
Köszönöm hogy leírtad :-)
Félre ne értsd! Csak aggódok miatta :( Sokat eszik, jó nagy részét leszaladgálja, de úgy tesz a dokink is mintha elrontottam volna valamit! Azzal nincs bajom hogy vissza kell vinni súly ellenörzésre, csak félek attól hogyha megint keveset gyarapszik, akkor vérvételre kell vinni, plussz vizsgálatok...
Ezt a doki mondta :( emiatt nagyon nagyon félek, féltem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!