Ha a mostani munkahelyemen 1,5 vagyok de elotte diakkent dolgoztam 4,5 evet az is bele szamit a 365napba?
Figyelt kérdés
Hatarozatlan ideju a mostani munkaszerzodesem! Meg nem varok babat, de probalkozunk parommal, ezert is erdekelne.2017. márc. 2. 09:58
1/10 anonim válasza:
Ha előtte nappalin tanultál,abból 180 nap beszámít!
2/10 A kérdező kommentje:
Nappalin igen. Ezt a 365 napot hogy szamoljak? Sose ertettem es eddig nem is foglalkoztaott, csak most hogy tervbe van a baba.
2017. márc. 2. 11:35
3/10 anonim válasza:
Szülést megelőző 2 évben kell lenni 365 biztosított napnak. Ha pl. 2017. dec. 10-én szülsz, akkor 2015. dec. 10-2017.dec. 10 között kell lennie 365 napnak.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha pl. 2015 okt.ba van rendes allasom akkor ha 2017 novemberen szulnek. (+ a nappalos diakmunka) akkor kapnam a gyest meg a gyedet?
2017. márc. 2. 14:43
5/10 anonim válasza:
Javaslom olvass utána mindennek, lehetőleg az oep honlapján. És az is melegen ajánlott hogy ne határozott idős állásból akarj szülni menni mert rosszul járhatsz főleg ha évente hosszabbitgatnak.
6/10 anonim válasza:
A diákmunka nem számit bele! A nappali tagozatos időből számítható bele max 180 nap.
7/10 anonim válasza:
A nappali tagozatos iskolából akkor számítható bele 180 nap, ha több mint 1 évet tanultál és beleesik a szülést megelőző 2 évbe. Tehát, ha 2017 novemberben szülsz, de az iskolát 2015 májusában végezted el, akkor nem számít bele a 365 napba a 180 nap nappali tagozatos tanulmány.
8/10 anonim válasza:
Most 1,5 hónapja v. 1,5 éve dolgozol?
9/10 A kérdező kommentje:
Éve... de a határozatlan még mindig nem határozott munka szerződés szerintem...
2017. márc. 2. 19:53
10/10 anonim válasza:
Ha 1,5 éve, és határozatlan a munkaviszony, akkor minek a kérdés? A munkaviszonnyal már most önmagában megvan az időd, nem kell hozzá se diákmunka se tanulmányi idő kiegészítés.
A másik válaszolónak be tudsz szólni a határozott munkaviszony miatt, de az, hogy te feltettél egy totál értelmetlen kérdést, az nem is számít. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!