Ilyen hogy fordulhat elő? És mit léphetek az ügyben?
CSED-em január 28-ával járt le, onnantól vagyok GYED-en. Az utalás eddig mindig megjött hónap 4-7. napján, mikor mire esett. Február 14-e van, és nem kaptam december vége óta semmit.
Felhívtam a munkáltatót tegnap.
Ráfogták, biztos a GYED-re módosítás miatt csúszik, de utána néznek, és visszahívnak.
Ma megint én hívtam őket, másik ügyintéző, ő nem tud mondani semmit, majd keresnek.
De azt a 28 napot, ami még a CSED, nem kellett volna elutalniuk a januári bérek elszámolásánál?
Vagy innentől mindennap hívogassam őket?
Valaki járt hasonlóképpen?
Mit tehetek ilyen esetben?
9-es jól írja.
Valóban így volt nálam is. Meg kellett jelölni, meddig tart a CSED, mikortól indul a GYED, és ők mondták, hogy automatikusan indul, nem kell külön bemennem.
És most is mondták telefonon, hogy a módosítás miatt van a csúszás... (oké, de meddig...)
A másik válaszolónak:
Nem lehet, hogy neked is az adókedvezményt felejtették le, azért kevesebb?
Attol, hogy módoditanak, még nem szabadna csúszniuk.erre nem hivatkozhatnak!
Hibáztak azonnal korrigalniuk kellene bocsánatkeresek közepette.
Dehogy várnék rá egy hetet.
Hívtak végül, hogy jövő hét végére megkapom. De majd akkor hiszem el, ha a számlámon lesz.
Nekem ez így nagyon nem tetszik. Az a baj a levéllel, hogy a cég és a kincstár egymásra hárít, hiába küldeném el, nincs felelős, mindkét oldal magát mossa.
Nem szívesen hagynám mostmár annyiban a dolgot.
Tegnap kaptam meg.
Neked mit mondtak?
3-as vagyok, kórházi papír kellett nekik. De az a legszebb hogy a munkaügyessel is beszéltem meg a bérszámfejtővel előtte és rákérdeztem minden megvan, rendben lesz minden a válasz az volt hogy persze nem kell semmi.
Tegnap kaptam meg a csedet, de megint telefonálgatni kellett, hogy ugyan mikor utalnak. Már rég megcsinálta a bérszámfejtő és átutalta a munkahelynek csak ők elfelejtették kiutalni. Persze határozatot azóta sem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!