Ilyen hogy fordulhat elő? És mit léphetek az ügyben?
CSED-em január 28-ával járt le, onnantól vagyok GYED-en. Az utalás eddig mindig megjött hónap 4-7. napján, mikor mire esett. Február 14-e van, és nem kaptam december vége óta semmit.
Felhívtam a munkáltatót tegnap.
Ráfogták, biztos a GYED-re módosítás miatt csúszik, de utána néznek, és visszahívnak.
Ma megint én hívtam őket, másik ügyintéző, ő nem tud mondani semmit, majd keresnek.
De azt a 28 napot, ami még a CSED, nem kellett volna elutalniuk a januári bérek elszámolásánál?
Vagy innentől mindennap hívogassam őket?
Valaki járt hasonlóképpen?
Mit tehetek ilyen esetben?
Utolsó:
Köszi a válaszod, hát ez azért durva... Akkor bármi megtörténhet ezek szerint.
Amúgy állami cégről van szó, és az Államkincstártól érkeznek a bérek.
(Míg dolgoztam, is fordultak elő hibák, de akkor csak a családi adókedvezmény maradt le párszor.) Azóta beszéltem újra a céggel, adtak egy számot, hogyha jövő hétig sem érkezik meg a pénz, mostmár a MÁKot hívjam, ne őket, mert nem tudnak mit csinálni...
Hát nagyszerű, mit ne mondjak.
De ezek szerint nem én vagyok az egyetlen.
(Aki ezeket intézi, kiváncsi lennék azért, hogy érintené, ha vele történne ilyen...)
Augusztusban, és idáig kaptam is, az utolsó CSED maradt le. És úgy lett egyébként megigényelve, hogy a lejártával automatikusan átvált GYED-re. Mert lehetett így.
Amúgy TB kifizetőhely, ezt anno megkérdeztem direkt, mikor elmentem terhességi táppénzre tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!