14 honapos a lanyom.16 hetes ikerterhes a felesegem. Nalunk hogyan fog alakulni a gyet gyed gyes csaladi stb? A 14 honapos lanyom adhatom bolcsibe ugy hogy ne veszitsunk el semmit?
Felhivtam a Navot ott mondtak ezt nekem...
Nincs bejelentett melohelyem igy a gyed ugrik nekunk sajna akkor mar en is megcsinaltam volna.
A munkaltato eleg rizikos de megkerdezzuk majd.
Adócsaló vagy és azon hőbörögsz, hogy nem kapsz eleget az államtól? Mire fel már ne is haragudj, ha semmit nem teszel be?
Még 1 minimálbérből is lehet 2 gyerekre, 2 miniálbérből pedig 3-ra.
Ha nincs munkahelyed, miért kell bölcsi, ott vagy te.
Vagy van munkahelyed, csak feketén?
Akkor meg ne sirj, hogy nem tudsz visszaigényelni, hiszen nem is fizetsz be semmit a közösbe.
Borzasztó a stílusod, pedig jókat irtak neked.
Az asszony irjon a munkáltatónak, hogy visszatér (30 nappal előtte) majd bejelenti, hogy terhes, igy jár a táppénz. A terhesség miatt védett, nem rúghatják ki.
Ja, és 310ezer körüli bruttónál már igényelhető a 99ezer adókedvezmény.
"Ha az anya veszelyeztetett terhes lesz a gyerekkel miert nem veszik be a gyereket?"
Azért nem veszik be, mert az apja hivatalosan nem dolgozik, így nem tud munkáltatóit bemutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!