14 honapos a lanyom.16 hetes ikerterhes a felesegem. Nalunk hogyan fog alakulni a gyet gyed gyes csaladi stb? A 14 honapos lanyom adhatom bolcsibe ugy hogy ne veszitsunk el semmit?
hogy hogy az oep nem tudja? mi hiába írunk itt bármit, az oep a főatyaúristen gyed folyósításban!
én úgy olvasom a gyed extra keretein belül, hogy ha bőlcsödébe jár a gyerek és anyuka nem dolgozik akkor csak gyes folyósítható neki. d olyanról nincs szó vagy nem találom, hogy kórházban van az anya. mindnesetre ha minden kötél szakad, te is elmehetsz gyedre a kicsivel. holnap hívd újra az oepet
Tenyleg nem tudjak... egyszer azt mondjak hogy ketszeres egyszer meg azt hogy harom majd egyszer azt hogy mehet bolcsibe egyszer meg hogy nem akkor most mi van ?
Ha az anya veszelyeztetett terhes lesz a gyerekkel miert nem veszik be a gyereket?
Mi nem jar 3es fel eves koraig? Koszi a valaszt egyebkent :)
gyet nem jár nektek, fent írod, arra írtam. az 3 gyerekeseknek jár a kicsi 3 éves korától 8 éves koráig. de igaza van a 4. válaszolónak, ti nyilván a gyet helyett a dupla gyest fogjátok majd kérni.
2-3 gyed már miért járna veszélyeztetett terhességnél??? gyed a már megszületett gyerekre, gyerekekre jár a csed időszaka letelte után.
nem is értem, miért akartok most gyedet a 16 hetes magzatokra?
közben megtaláltam, ha kórházba kerül a feleséged és a kicsit bölcsibe adjátok akkor l kell mondani a gyedről. tehát míg az ikrek meg nem születnek, nem kap gyedet, gyedet sem
itt pontosan lejírja miért nem jár
Koszi a valaszokat.
Nyilvan ugy ertem mikor mar megszulettek a babak is.
Nonszensz egyebkent hogy nem tudunk mit tenni.... a munkaltato ha jo fej akkor gyed extra majd tappenz es ugy a bolcsi de felek megkerdezni is nehogy kirugjak mar most... vagy O most vedett?
A csaladi adokedvezmennyel is azok jarnak jol akik tehetosek most erdeklodtem meg. Annyira nyomja a kormany a vallalj gyereket kampanyt kozben csak maguk kozott osztjak szet a penzt. Undorito.
Az ikrek ráadásul egy gyereknek szamitanak.... ezt sem ertem... ugy szr ez az Orszag ahogy van. Nemetben a csaladi 70 ezer.... vicc komolyan ami itt megy :(
Egyaltalan nem frocsogok. De kepzeld akkor kapsz 99 ezret vissza ha a brutto osszesen 660 ezer.
Mellesleg a vilag legnagyobb ajandeka a gyerek de ha jobban megnezed akkor keveseket jelentenek be korrekten pl erre alapozni nem lehet hazat nem veszek nem akarok hitelt. Minden olyan dologrol lemondtunk ami luxus pl a kocsi is. Lesz egy szaladgalos ezer eves valami ha menni kell nagybevasarolni konnyebb legyen de az is elvinne kb 30 ezret.
Nekem az a fo celom hogy mindene meglegyen a gyerekeknek de sok olyan tamogatas van amit a felsobb kategoria vehet igenybe.
Az iker babak ketten vannak az is erthetetlen miert veszik egynek. Akkor egy bodyba tegyem oket? Szerencse hogy ok is csajszik :D
A lenyeg hogy nem mehet bolcsibe a nagy :(
A munkaltato mar az elso napjatol kirugna a tappenz akatt pedig nem vedett hiaba terhes :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!