Fiatal párok mernek vállalni egy vagy kettő (mert egy gyerek, nem gyerek, ahogy tartja a mondás) gyermeket? Az anyagi biztonságot megtudják teremteni?
20as éveim végén járok, párom 30-as évei közepén, aránylag jól élünk ketten. Párom jól keres magyar fizetésekhez képest, én elfogadhatóan.
Szeretnénk gyerekeket, saját lakást (házat), de ebben a bizonytalan világban egyszerűen nem merünk még belevágni, mert bármi lehet.
Most lennénk jó időben, ha a gyerekünket fel akarjuk nevelni, nem járókerettel akarunk menni a ballagására, de valami baromi bizonytalan a jövő.
Én a környezetemben viszonylag kevés olyan embert ismerek, akiknek mindenük megvolt, amikor gyermeket vállaltak. Sokan menet közben, már család mellett teremtették meg a feltételeket, mégis utolérték azokat idővel, akik már eleve stabil alapokkal vágtak bele a családalapításba.
Az pedig, hogy nem járókerettel akartok menni a ballagására elég durva kijelentés... Tudod, az én környezetemben a hatvanas-hetvenes nagyszülők azok, akik rengeteget segítenek be a családoknak, ők azok, akik a leterhelt szülőkhöz képest még igencsak fittek és aktívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!