Hogy van most? Gyes után köteles vissza venni a munkáltató? Vagy már nem?
Húha. Átszervezés volt és ma tudtam meg nem hivatalos forrásból hogy nem fognak vissza venni. Abszolút nem ezzel számoltam! Szerettem ott dolgozni!
Gyes után egyből elmehetek 3 hónap táppénzre, hogy nyerjek kis időt az új állásig?
Fel lehet mondani táppénz alatt is, ez nem véd meg.
Már jó pár éve fel lehet mondani táppénz alatt. Amúgy meg milyen indokkal lennél táppénzen hónapokig? Mert az egy dolog, hogy jó fej a házi orvosod, és 1-2 hétre kiír valamivel, de 3 hónap nagyon sok idő.
Először úgy is letöltöd a felgyűlt szabadságod, majd elmehetsz munkanélkülire, az szintén 3 hónap, és addig kereshetsz munkát.
Ez igy érthető, azonban táppénz alatt nem küldhetnek el, hanem azt lejárta után kezdődhet meg a felmondási idő. Tehát jóra gondoltam.
Nem tudom hogy mivel lennék otthon, ez egy hirtelen ötlet volt, hogy ne szakitsam meg a folyamatos munkaviszonyomat. 2 hét múlva meglátjuk mi lesz.
Majdnem 20 evet dolgoztam ott, aztán új főnökség.
És lenne mivel táppénzre mennem.
De már beszéltem egy jogásszal, Úgyhogy minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!