Ha három gyermekünk van és kikapjuk a havi 99 ezer
családi adót, amellé max. Gyed is jár még, akkor is ha
nem marad leadózás már lényegében?
Van párral arréb az a kérdés, hogy kinek nem kéne gyereket vállalnia (ráadásul hármat!). Jelölném oda a kérdezőt. Szégyen hogy ennyi sütnivalóval valaki gyereknevelésre vállalkozik. Hiába a pénz, ha....
2016. aug. 18. 13:20
12/25 A kérdező kommentje:
Nagy az irigység egy végzettségéhez képest szarul kereső férfira,meg egy nőre,akik albérletben laknak jelenleg. De hálisten nekem nem kell ilyen kérdést kiírnom,hogyan kell teherbe esni,vagy mikor menjek orvoshoz. Esetleg még szidni mást,mert valamit nem tud. De itt sokan tisztában vannak vele mi jár nekik,csak ugye a sok ésszel együtt nem lett nekik szerencséjük egy zárójelben huuu bruttó 300-at kereső,vagy akármennyit is hazavivö rendes és tisztességes férfihoz.
13/25 A kérdező kommentje:
De sebaj,legközelebb romának születek,akkor nagyon is fogom tudni mi jár nekem,hol kell azért sorban állnom vagy kiabálnom.
Brutto 300 nem egy magas fizu nem biztos hogy tudtok belőle mindent érvènyesíteni.
2016. aug. 18. 13:32
15/25 A kérdező kommentje:
Annak van már annyi adó levonása. De ez úgyis évek kérdése még,lesz-e három gyermek. Majd ha működik kettővel az életünk megfelelően,akkor esedékes csak.
"De itt sokan tisztában vannak vele mi jár nekik"
De te a harmadikat szülöd!!! Akkor az első kettőre sem igényeltél semmit? Csak gyest? Hogy nem tudod, mik a feltételei a csednek és a gyednek????
Hol olvastál már olyat a feltételek között, hogy bármi függne a visszaigényelhető kedvezményektől???
Na és ezek a szavak tényleg: "leadózás", "kikapjuk"...
2016. aug. 18. 13:40
Ja, hogy még kettő sincs...
Akkor felesleges a kérdés.
Legalábbis én nem alapoznék holmi adókedvezményre, amit bármikor eltörölhetnek...
Arról nem is beszélve, hogy a munkahelyek sem betonbiztosak manapság.
(előző voltam)
2016. aug. 18. 13:41
18/25 A kérdező kommentje:
A második lassan megszületik. Csak egy kérdést tettem fel. Párom munkája hálisten tuti fix,és csak előbbre juthat. Nem alapozunk semmire,csak érdeklődök egyenlőre. De itt az is baj már sajnos.
Le lehet nézni a szegényebb anyukákat, de ők legalább minimális ismerettel rendelkeznek ilyen téren is, neked meg csak a szád nagy. A nagy semmire.
2016. aug. 18. 13:51
Ne haragudj, de ezt le lehet írni úgy, hogy világos legyen.
Párom és én a bérünkből igénybe tudjuk venni a teljes családi kedvezményt, befolyásolja ezt azt, hogy nekem a bérem mellé max gyed jár?
2016. aug. 18. 14:21
Kapcsolódó kérdések: