Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Munkáltatóm nem segít mit...

Munkáltatóm nem segít mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kínai áruházban dolgozom 2hónapos kismama vagyok de a főnököm még nem tudja mivel ki akarna rúgni azzal tisztában vagyok hogy nem rúghat ki, következő lenne a kérdésem mit hogyan csináljak hogy gyedet kapjak illetve amit a munkáltatómnak kell intézni én is le tudom adni a papírokat mert hogy ő sosem intéz semmit azt sem tudom hogy le adná e a kerelmeimet. Segítségeteket köszönöm

2016. máj. 10. 09:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kínaiban dolgoztam terhesség előtt.Ott is vergődött a kínai,hogy hogy képzelek én ilyet,hogy gyerekem lesz,még le is hülyézett.Hát tényleg az voltam,meg tudatlan,hogy nem távolléti díjat kértem tőle,mivel könnyebb munkát úgyse tudott volna adni,a bolt wc-jében meg -2 fok is volt,nyilván nem maradtam ott.Meg véreztem is 9 és 13 hetesen.Szóval, én a könyvelőjének postázom ajánlva a táppénzes papírt 2 hetente,már most mondhatni rendszeresen utalja is az OEP.A CSEDet meg a GYED-et még nem tudom hogy intézzem,mert a könyvelő is kínai,csak valamivel jobban tud magyarul.De azt is mondta mikor szóltam,hogy táppénzen vagyok,hogy ha nem megyek vissza fél évvel szülés után akkor felmond.Hát,persze,ez sem így működik.Sajnos nagyon befészkelték magukat az országba,persze örül az ember,hogy dolgozhat(ott) valahol,de sokszor a gyomrom forgott tőlük.
2016. máj. 10. 12:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Én nem tudom a könyvelő címet nevét sajnos így muszáj leszek a főnokomnek adni a papírt ezek egy szemetek nagy a bolt áru sok de úgy van vele elbirom főleg mikor lehozza a három kicsi gyerekét még azok után is én pakolok várok még egy kicsit és be jelentem neki hogy mi a helyzet
2016. máj. 10. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Én a blokkon található címre küldöm,az a könyvelője címe is. De lehet nálatok nem így van.Mindenesetre az első táppénzes papírokat még én is neki adtam és volt amelyiket lefénymásoltattam vagy lefényképeztem a telóval,hogy legyen bizonyítékom,hogy létezett a papír.

Boldog babavárást! :)

2016. máj. 10. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Nekünk is rajta van a székhely cím adoszam ruha bolt neve akkor oda kell?
2016. máj. 10. 14:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Meg kéne kérdezni. :/ Nekem a kolléganőm által üzent a kínai,hogy arra a címre küldjem.
2016. máj. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!