Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » GYED-el kapcsolatban lenne...

GYED-el kapcsolatban lenne kérdésem,180 nap iskola beleszámít a gyedbe ugye de honnan tudom hogy nappali vagy esti tagozaton voltam? TB jár esti tagozaton is? Kicsit bonyolult bőv. Lent

Figyelt kérdés
Szóval... 9 hónapja van munkaviszonyom tehát a 185 nap megvan munkából, viszont az iskola már érdekes. kereken 1 éve nem voltam bent semmilyen formában, az utolsó megbeszéléskor jeleztem hogy nem fogom folytatni a tanulmányokat. DE a könyvelőm lekérte a biztosított adataimat eszerint 2015.10.31 ig az Oktatási Hivatal fedezte a tbm. Tehát végig nappalis voltam? Úgy tudom hogy az esti tagozat után nem fizeti az állam a tbt. hogy van ez?
2016. ápr. 1. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:

nagyon fogos kérdés :D ha bent ültél hétfőtől péntekig reggel 8-től délután akárhányig a suliban, akkor nappalis voltál. ha nem, csak 2-3 nap vagy délután, esetleg szombaton, akkor estin/levelezőn voltál.

az, hogy meddig volt tb-d, egyáltalán nem azt jelenti, hogy meddig volt meg a hallgatói jogviszonyod. ezt egy könyvelőnek igazán tudnia kéne... :(

aug 31.-ig van a tanév, mivel évet kezdtél, ezért abban a tanévben még fizette neked az állam és utána 40 napig van zöldben

2016. ápr. 1. 22:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez egy alapítványi suli. ELeve amikor odajártam is úgy kaptam nappalis igazolást hogy nem jártam be (gondolom a nekik járó összeg miatt nem tudom) csak hetente 1x... A tb levan bontva abban a papírban amit a könyvelőm küldött ( ebben benne vannak a munkaviszony által biztosított idők is, itt voltak ugye időszakok 3 hónapos meló stbstb, plusz amiben most vgayok, ) Viszona legelső sor: Oktatási Hivatal 2012.03.05-2015.10.31 -ig volt beírva... (2015.03.05 lettem 18 éves addig nyilván nem volt ilyenfajta elszámolás azért onnantól kezdődik). Csak azt nem tudom hogy így akkor tuti nappalis voltam -e végig?
2016. ápr. 1. 22:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem ez ez a 10.31 számít akár lehetett volna ott augusztus is :D 2014 szeptembere óta bent se voltam...
2016. ápr. 1. 22:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval nem is hanem másfél éve..
2016. ápr. 1. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor még egyszer. az, hogy az állam állta a tb-det, nem jelenti azt, hogy hallgatói jogviszonyban álltál. azzal, hogy a könyvelőd lekérte az adataidat, semmire nem mentetek.

menj be az iskolába és kérdezd meg...

most 9 hónapja van munkaviszonyod, de mikor fogsz szülni?

ha van még 3 hónap, tehát meglesz a 365 nap, akkor meg egyáltalán ne fogják nézni mit csináltál előtte.

2016. ápr. 1. 23:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor vegkepp nem ertem hogy 22 evesen mire fel fedezte az oktatasi hivatal a tbmet... ilyen hogy lenne lehetseges jogviszony nelkul ?
2016. ápr. 2. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A heti 2 délután is lehet nappali, én így jártam, és nappali volt,csak tömbösítették az órákat.
2016. ápr. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!