Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Heti 20 órás minimálbérből...

Heti 20 órás minimálbérből hogy lehet a legjobban kijönni? 5 éve így dolgozom.

Figyelt kérdés
31 hetes terhes leszek március végén, addig tervezek dolgozni a pénz miatt. Kereskedelemben dolgozom, már most is nehezen bírom. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit mikor igényeljek meg hogy -ha lehet ilyet mondani- ennyi pénzből a legjobban járjak.Táppénz? Vagy szülési szabadság? Sajnos nem tudom.
2016. márc. 16. 12:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a segítő válaszokat. Úgy gondoltam, hogy április 1-től kiveszem időarányosan a szabadságomat. Utána ha kell még tp, majd a szülés várható ideje előtt 28 nappal a csed. Az apuka meg a baba fél éves korától gyed-en lesz.

Azt nem tudom még, hogyha ápr.1-től kiveszem a szabimat, időarányosan kérjem, vagy próbáljam meg az egész évit kérni. Mivel ha a baba féléves korában nem engednek el fizetetlen szabira, hanem megszüntetik a munkaviszonyom akkor mi lenne a jobb megoldás?

2016. márc. 21. 10:15
 22/23 A kérdező kommentje:
A munkáltató szempontjából jár valamilyen hátránnyal ha a munkavállaló fizetetlen szabit kér? Magánvállalkozónál dolgozok, egy személyes kis boltban. Vett már fel helyettem vkit, bár azt mondta visszavesz majd.
2016. márc. 21. 10:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem jár hátránnyal. Ha amúgy is vissza várnak, jó eséllyel állományba tartanak.
2016. márc. 21. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!