Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Milyen juttatások járnak majd...

Milyen juttatások járnak majd a második baba után?

Figyelt kérdés

A kislányom 2013 augusztusában született, előtte végig táppénzen voltam. Születésekot volt munkaviszonyom, kaptam tgyást és gyedet is. Viszont a szerződésem lejárt, még a gyed ideje alatt. Jelenleg gyesen vagyok. Szeretnénk második babát. Milyen juttatásokat vehetek igénybe? Ugyanúgy jár a gyd, mint az elsőnél, vagy csak gyest fogok kapni?

Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 16. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak gyes jár.
2016. márc. 16. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Az egyszeri anyasági(63 ezer talán) is jár+az adókedvezmény(két gyerek után már talán 26 ezer), ha a párod adózik eleget. Menj el dolgozni szerintem és utána vágjatok bele a babprojectbe!
2016. márc. 16. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel most nincs munkaviszonyod, így csak gyes fog járni, ha így vállaltok újabb babát.
2016. márc. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!